Tätä ujon näköistä poikaa katsoessa ei uskoisi, millainen show-mies hänen sisällään asuu.

Carson Petersissä on todellista ainesta supertähdeksi, vaikka hän onkin vasta 11-vuotias. Videolla poika soittaa viulua ja laulaa klassikkokappaleen.

Esitys tempaa yleisön mukaansa ja lopussa kaikki iloitsevat.

Vappuna ehtii tapahtua paljon. Mutta mitä?

Etsi kuvasta kolme sanaa. Ne sanat, jotka osuvat silmiisi ensimmäisenä, kertovat siitä, millainen vappu tulee olemaan sinun kohdallasi.

vapputesti

Amerikkalaisissa urheilutapahtumissa voi päästä pusukameraan, siinä on tarkoituksena on suudella kumppaniaan, kun kamera osuu kohdalle. Koripallopelissä pariskunnan takana istunut nainen kuitenkin päätti ottaa kaiken irti omasta “parisuhteestaan”.

Katso video näpäyttämällä kuvaa!

Hän syö antaumuksella pizzaa, eikä välitä siitä, että tuhannet ihmiset katsovat hänen rakkaudenosoitustaan tuota herkkuruokaa kohtaan. Nyt on oikea asenne! 

Kesällä on ihanaa viettää aikaa mökillä rentoutuen ja saunoen. Huittisissa sijaitseva kelohirsihuvila vierasmökkeineen sopisi varmasti monelle pakopaikaksi työn ja arjen kiireistä. Katso yltä tunnelmallinen video ja kuvittele, miltä tuntuisi nauttia luonnon kauneudesta omalta terassilta.

samu-franzen-huittinen

Mikäs sen parempaa kuin pulahtaa omaan metsälampeen aamukahvin jälkeen.

samu-franzen-huittinen3

Unelmien kesänviettopaikka on tällä hetkellä myynnissä vajaa 700 000 euron hintaan, samalla rahalla saisi esimerkiksi kolmion Helsingin keskustasta.

Lähde: Oikotie.fi

Kuvat ja video: Samu Franzen

Erään Prahassa sijaitsevan yliopiston professori halusi tavata ensimmäistä kertaa tiedekuntansa adoptoiman pelikaanin. Iloinen visiitti kruunaantui näillä mahtavilla yhteiskuvilla, joista huomaa, että miehellä on sydän paikallaan. Professoria ei pelota suurikokoinen lintu, vaan hän ottaa sen rohkeasti vierelleen ja poseeraa kuin ammattimalli.


Lähde: Buzzfeed