Elvis Presleyn ”Can not help falling in Love” ja Judy Garlandin ”Over the Rainbow” -kappaleista on tehty lukuisia tulkintoja. Mekin olemme uutisoineet jo useista esityksistä, jotka ovat koskettaneet ja liikuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Musiikilla on tapana rentouttaa ja saada ajatukset muualle, mutta musiikilla on myös voimaannuttavia ominaisuuksia, esimerkiksi kuntoharjoittelun aikana.

Oli miten oli, tällä videolla näemme äärimmäisen kauniin tulkinnan. Esitys alkaa tytön laululla ja hetken kuluttua hänen isoveljensä liittyy mukaan esitykseen. Kappaleessa on juuri sopivaa herkkyyttä, joka saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa…

Jaa tämä artikkeli Facebookissa, mikäli kaksikko oli mielestäsi erinomainen!

Satavuotiaan Suomen juhlintaan mahtuu paljon väkisin väännettyä pakkopullaa, mutta myös yksittäisiä nerokkaita oivalluksia. Jälkimmäistä edustaa Jauza-bandin kunnianosoitus suomirokille.

Jauzan Suomirokkikoulu kunnioittaa sadan biisin potpurillaan suomalaista rokkia lähes kuudenkymmenen vuoden ajalta, Rock-Jerryn vuoden 1960 Party-biisistä Olavi Uusivirran viimevuotiseen Tanssi vaikka et osaa -hittiin. Koko kymmenminuuttinen komeus on otettu talteen yhdellä otolla ja video on tyylitelty aikakausien mukaisesti.

VR haluaa toivottaa yhden maailmanhistorian legendaarisimmista rockbändeistä Suomeen tyylillä. KISS saapuu keikalle Hartwall Areenalle ja sitä ennen Rautatieasemalla uskollisesti vartioivat VR:n kivimiehet saavat kasvoilleen KISSin tavaramerkkinä toimivat maskit.

“Joku kuvaili kivimiehiä termillä ‘four men on rock’. Siitä idea sitten lähti. Jos juhlistettaisiin Kissin keikkaa laittamalla kivimiehille naamiot ja elävöitettäisiin samalla kaupunkikuvaa. Ajankohta on hyvä. Vapun aikoihin on paljon ihmisiä liikkeellä ja he näkevät naamiot”, VR:n markkinointipäällikkö Outi Lahtinen kertoo asiasta ensimmäisenä kertoneelle Markkinointi & Mainonta -lehdelle.

Mustavalkoiset maskit asetetaan kivimiesten koristukseksi 28. huhtikuuta ja ne otetaan pois konsertin jälkeen. Bändi hehkuttaa yhteistyötä VR:n kanssa omilla Facebook-sivuillaan:

Monissa maissa eläimille on olemassa hoitokoteja, johon ne pääsevät turvaan. Hoitokotien tehtäviin kuuluu myös eläinten pelastaminen ja auttaminen. Joskus myös palokunta pääsee pelastamaan eläimiä, jotka ovat hädässä.

Eläinten hoitokodin työntekijät saivat soiton koirasta, joka oli pudonnut kaivoon, josta se ei päässyt omin avuin pois. Eläin ulvoi epätoivoisesti apua ja sen reaktio oli uskomaton, kun pelastajat saapuivat paikalle.

Ihanaa, että on olemassa ihmisiä, jotka tekevät työkseen näin paljon hyvää muille eläimille!

Sisaruksilla on usein pientä kinaa, mutta loppujen lopuksi toista rakastetaan ja puolustetaan loppuun asti. Sisarusten välejä tiivistää usein yhteinen harrastus, josta molemmat pitävät. Yhteisten harrastusten avulla ihmiset oppivat ymmärtämään toista ihmistä vielä paremmin.

Zachilla on Downin syndrooma, mutta se ei ole estänyt häntä soittamasta musiikkia. Zach ja Bekah soittavat videolla tunnetun “Jolene” -kappaleen. Tilannetta katsoessa on vaikea olla herkistymättä, sillä kaksikko on kerrassaan mahtava!

On ihanaa katsoa videolta sitä, kuinka iloinen Zach on, päästessään soittamaan ja laulamaan siskonsa kanssa.