Tiimi teini-ikäisiä amerikkalaisen jalkapallon pelaajia päätti tehdä yllätyksen joukkuekaverilleen, jota kiusattiin koulussa kehitysvammaisuutensa takia.

Amerikkalainen jalkapallo on iso osa amerikkalaista kulttuuria, pelin arvostus on suurta ja maalintekijät nostetaan kunnioituksen kultapallille. Niinpä tämä tiimi, ilmoittamatta edes valmentajilleen, päätti toimia seuraavalla tavalla kotipelissään.

Heidän ensimmäinen tavoitteensa oli päästä mahdollisimman lähelle maalilinjaa tekemättä kuitenkaan maalia. Yleisö ei ollut innoissaan, mutta nuoret pojat olivat päättäneet, että he haluavat tehdä tämän ystävälleen. He siis halusivat, että kiusattu joukkuetoveri saa tehtyä elämänsä ensimmäisen touchdownin eli maalin. Ja niin kävi.

Teollaan joukkue halusi näyttää, että he ovat kaikki yhtä tärkeä osa tiimiä ja jokainen heistä on korvaamaton riippumatta ulkonäöstä tai mistään muusta.

 

Bilettäminen kavereiden kesken on erittäin hauskaa, mutta ihmisten tulisi kuitenkin muistaa että liika on aina liikaa. Tässä koosteessa on kuvia ihmisistä, jotka taisivat ottaa muutaman drinkin liikaa.

Aamulla ei ollut varmasti kovin siistiä muistella viime illan tapahtumia!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Justin Bieber on tällä hetkellä suosituin teinipoppari, joka on miljoonien tyttöjen unelmien poikaystävä. Kaikki mitä nuorukainen tekee kuvataan välittömästi aina videolle. Tällä kertaa poppari vietti yön hotellihuoneessa brasilialaisen tytön kanssa. Aamulla tyttö kuvasi, kun tähti nukkui sikeästi sängyllä.

Kummallista on, että video jossa ei edes tapahdu juurikaan mitään voi saada tämänkaltaisen suosion netissä yhdessä päivässä.

Neljä pientä leijonanpentua lyllertää työntekijän perässä ja hyppää tämän syliin, kun mies istahtaa maahan. Suukkoja ja halailuja satelee. Vaikea varmasti jättää nämä pienet taaperot.

Vaikka väkivalta ei ole sallittavaa, mutta tekisi moni ihminen samoin tässä tilanteessa. Videolla näet kun poika kohtaa äitinsä murhaajan ja ryntää tämän luokse raivoissaan.

Ympärillä olleilla vartijoilla ei ollut tilanteeseen hirvittävästi sanomista, kun viha valtasi murhatun äidin pojan.