Paul Mason on tehnyt mallin töitä yli 30 vuotta ja näyttää joulupukilta, joka on hieman päivitetympi versio perinteisestä pukista. Hän työskentelee ostoskeskuksessa Torontossa, joka lahjoittaa jokaisesta pukin kanssa otetusta selfiestä yhden dollarin hyväntekeväisyyteen.

”Se on moderni versio tyypillisistä joulupukkikuvista. Tämä on luonnollinen suunta työlleni, sillä kanssani otetaan muutenkin paljon selfieitä. Keskityn kuvien ottamiseen aikuisten kanssa, jotta lapset saavat vielä nauttia perinteistä.” Mason kertoo.

Kuvat: Chris Nicholls / Lähde: Bored Panda 

Kiinalainen mies toteuttaa perinteistä kansantaidetta käyttämällä apunaan lämmitettyä sokeria. Työ on tarkkaa, mutta hän onnistuu siinä täydellisesti. Lopuksi hän kiinnittää teokseensa pitkän puisen tikun ja nostaa sen ylös marmorilevyltä. Mies piirtää lohikäärmeen niin, että kaikki viivat koskettavat toisiaan ja näin pystyy tekemään siitä tikkarin lapselle.

Kuvittele, jos tekemäsi taide tuhoutuisi aina, kun olet saanu teoksesi valmiiksi. Jättimäisiä kuvioita hiekkaan maalaavalle 44-vuotiaalle Andres Amadorille se on arkipäivää. Hän oli ennen tavallinen työssäkäyvä mies, kunnes vieraili kuuluisalla Burning Man-festivaalilla. Amador lopetti työnsä tämän jälkeen ja alkoi tehdä hiekkataidetta.

”Burning Man muutti täysin suhtautumiseni elämään ja siihen, mitä se voisi olla”, Amador kertoo.

”Taiteeni tarjoaa ihmisille mahdollisuuden hypätä pois päivästä toiseen samanlaisesta elämästään ja olla läsnä tässä ajattomassa hetkessä.”

”Maalausteni selvä tarkoitus ei ole näkyvissä, vaan niissä on epäsuora viesti hetkessä elämisestä.”

”Joskus teokseni huuhtoutuvat pois, ennen kuin ehdin saada ne valmiiksi.”

”Se kuvastaa elämän väliaikaisuutta, mikään ei ole ikuista.”

”Mutta mitä me teemme tällä tiedolla? Miten me elämme?”

”Liian suuren osan ajan elämästämme pelkäämme tuntematonta.”

”Minä nautin elämästä, jota olen elänyt siitä lähtien, kun uskalsin seurata omaa tietäni.”

”Nyt matkustan ja teen taidettani jättimäisille kankaille.”

hiekka11

Unelmiaan ja haaveitaan kannattaa todella tavoitella, kuten tämä mies tekee.

Lähde: Bored Panda

18-vuotias opiskelija Chicagosta asensi kameran ihmisten eteen ja kertoi heille kuvaavansa asioita, jotka kokee kauniiksi. Vaikutukset yllättivät kuvaajankin, sillä alle sekunnissa monet alkavat hymyillä hurmaavalla tavalla. Osa liikuttuu jopa kyyneliin.

Kuvaaja kirjoittaa YouTubessa, että hänen alkuperäinen tarkoituksensa ei ollut saada ihmisten tunteita näkyviin tällä tavalla, vaan hän halusi todella vain kuvata kauniita asioita. Lopputulos kuitenkin muutti projektin luonteen täysin.

Olemme tottuneet sellaisiin aamupalatuotteisiin, kuten valmiiksi viipaloitu leipä tai juusto. Japanilainen yritys nimeltä Bourbon on alkanut myydä suklaasiivuja, joka on pehmeää ja sulaa leivän päälle täydellisesti. Se on hieman voimakkaamman makuista kuin tavallinen maitosuklaa. Taitavimmat voivat askarrella suklaaviipaleistaan esimerkiksi ruusuja tai hedelmäkulhoja.

Lähde: Bored Panda