Pittsburghin poliisi Jack Mook harrastaa vapaa-ajallaan nyrkkeilyä, jota hän myös opettaa nuorille, köyhistä oloista tulleille lapsille. Kaksi hänen oppilastaan lakkasi yhtäkkiä käymästä tunneilla. Pojat olivat innostuneita nyrkkeilystä, joten Jack ihmetteli, mitä tapahtui ja halusi ottaa selvää tästä.

Hän löysi toisen pojista, tämä näytti todella huonovointiselta. Paljastui, että poikien sijaisvanhemmat kohtelivat lapsia väkivaltaisesti. Asia ei tietenkään jäänyt tähän vaan pojat päätyivät oikeuteen – sillä he saivat uuden, rakastavan kodin Jackin luota.

Näin se homma etenee. Ensin isä näyttää mallia, miten tanssitaan ja breikataan, ja sitten lapsi tekee perässä. Tuo ihana kaksivuotias vaippapöksy katsoo tarkasti esikuvansa hienoja liikkeitä ja vetää sitten oman shownsa. Paremmin jopa. Voi tuota riemun määrää.

Tässä on äärimmäisen loistava esimerkki rohkeudesta. Sellaisesta rohkeudesta, joka jää vähän liiankin usein varjoon, koska sen ajatellaan olevan “hulluutta” tai “typeryyttä” tai “vähäks noloo”. Mutta niinpä niin. Se siinä juuri onkin äärimmäisen rohkeaa – olla välittämättä muista ja pysyä omana itsenään.

Nuoresta Jeremy Frystä tuli kertalaakista Internetin julkkis. Hän oli katsomassa koripallopeliä, kun väliajalla kamera kääntyi yleisöön ja lopulta häneen. Taustalla soi Bon Jovi ja Jeremy alkoi tanssia niin kuin meistä jokainen tekee salaa kotona yksin ollessaan. Äärimmäisen rohkeaa. Ei olisi monesta tähän.

Jälleen kerran internettiin on ladattu yksi hyvän mielen video lisää. Ja niitähän ei voi koskaan olla liikaa.

Tässä pätkässä Neiland-nimimerkillä Youtubessa kulkeva mies saapuu isosta toimistosta pihalle lounastauolle. Hän ottaa haukun banaanista ja sitten se alkaa. Veikeät muuvit hyvän musiikin soidessa taustalla. Mies jammailee “taukonsa” läpi ja lähtee sitten takaisin sisälle. Epäilemättä maailma olisi iloisempi paikka, jos jokainen viettäisi edes yhden kahvitaukonsa näin.

Videolla nähtävä risteys (Meskel Square) sijaitsee Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa. Alueella järjestetään usein festivaaleja, mutta arkikäytössä se näyttää tältä – valtava risteys, josta puskee läpi tuhansia ajoneuvoja pitkin päivää eikä mailla halmeilla näy liikennevaloja. Tästä huolimatta liikenne näyttää sujuvan hyvin ja rauhallisesti.