Joillakin on kärsivällisyyttä (ja aikaa) enemmän kuin muilla. Tässä on esiteltynä 13 mielettömän hienoa hiekkataideteosta, joita eri rannoilta on löytynyt. Aivan käsittämättömän yksityiskohtaisia ja upeita. Kunhan ei tulisi sade ja pyyhkisi alleen tuota kaikkea…

Lähde: Facebook.com/ProRoughstock

Jos joku saa tästä selvää, niin käsi ylös. Paitsi, että varo vaan, samalla saatat ostaa itsellesi lehmän. Nimittäin videolla jutusteleva Rhett Parks on töissä karjahuutokaupassa, ja hän vain yksinkertaisesti tekee työtään eli huutelee hintoja, kuten jokainen meistä voi kuulla. Kun taustalle on myöhemmin lisätty musiikki, tästä herrasta tuli samantien rap-artisti. Tuohon ei kyllä moni pysty.

Los Angelesista kotoisin oleva Zach King omaa loistavan ideoinnin sekä taitavat editointitaidot. Sen ansiosta Zachin 6 sekunnin Vine-videoista on tullut suosittuja sosiaalisen median keskuudessa.

Videolla näytetään 75 eri 6 sekunnin videota, joista jokainen pistää ällistyneeksi. Zachin käyttäjää finalcutking voi seurata YouTubessa, Twitterissä sekä Instagramissa. Vine-sivustolla hänellä on jo yli miljoona seuraajaa.

Zach King vieraili myös Suomessa – Katso video

Koirat tuntuvat tietävän, milloin omistaja tulee kotiin. Moni koira tunnistaa varmasti tutun auton äänen kaartavan pihaan ja juoksevat sitten ovelle. Mutta onko mahdollista, että koira osaa hajun avulla asettaa itselleen sisäisen kellon, jonka avulla se tietää, milloin tuttu henkilö saapuu takaisin?

Ilmeisesti on.

Tämän koiran omistajat tulevat joka päivä säännöllisesti samaan aikaan kotiin. Ensin emäntä, sitten myöhemmin isäntä. Koira alkaa odottaa isäntää kotiin 20 minuuttia ennen tämän saapumista.

Tutkijat epäilevät, että isännän oma haju laantuu asunnossa päivän mittaan, ja kun haju on kadonnut tarpeeksi, koira oppii siitä tietyn rytmin, ja osaa odottaa omistajiaan kotiin. Tätä testattiin niin, että isännän juurikäyttämiä vaatteita tuotiin kotiin tuntia aikaisemmin kuin hän normaalisti tulee kotiin. Koira jatkoi uniaan ja kun isäntä vihdoin saapui, se tuli koiralle täytenä yllätyksenä.

Toki tähän voi olla satoja muitakin syitä, mutta tämän perusteella koira ymmärtäisi aikaa hajun perusteella.

Jos joku vielä sattuu epäilemään, etteikö suomen kieli olisi vaikeaa, niin tässä on hyvä muistutus, että kyllä on.

Yksi (1) hyvin yksinkertainen lause ”Kuusi palaa” voi tarkoittaa yhdeksää (9) eri asiaa.

Kaikki kunnioitus siis suomen kielen opettajille kautta maailman sekä niille urheille opiskelijoille, jotka sinnikkäästi yrittävät oppia tätä kieltä.