”Älä tuo sitä omituiselta haisevaa suutasi tähän lähellä. Älä. Ei. Ei.”

Mikä siinä lieneekään, että eläimet kyllä mielellään tunkevat nenäänsä toisen berberiin, pesevät kaverin korvat ja syövät maasta kaikkea vuoden vanhaa, mutta kun lähellä hönkii ihminen, niin ei. Tälle videokoosteelle on kasattu todisteita siitä, että kissat ja koirat eivät pidä suukottelusta. Ihminen – liika on liikaa.

Maailmassa ei ole yhtä syyllisen näköistä eläintä tai ihmistä kuin koira, joka on jäänyt kiinni tihutyöstä. Kun koirat ovat tehneet tuhmia niille tulisi olla hieman vihaisia, jotta ne oppivat jatkossa olemaan kiltisti. Vihaisena oleminen ei kuitenkaan välttämättä ole hirveän helppoa, kun koira katsoo sinua ”koiranpentu” -ilmeellään.

Videokoosteessa näet hassuja karvaturreja, jotka selvästi tiesivät mitä olivat tehneet. Onneksi omistajat tajusivat kuvata nämä hauskan tilanteet myös videolle.

Autokorjaamoilla ja monilla muillakin työpaikoilla saattaa aina silloin tällöin käydä aika pitkäksi, jolloin täytyy keksiä hupaisaa ajanvietettä. Jokainen, joka on kokeillut joskus on painepuhallinta tietää, että sillä on hauska myös pelleillä. Silmiä tulee ja muita herkempiä alueita kehossa tulee kuitenkin varoa, sillä paine, joka puhaltimesta tulee on erittäin kova.

Videolla näet tilanteen, jossa miehet puhaltavat työkaverinsa housut alas erittäin tyylikkäällä tavalla.

Tässäpä on taidokkaasti tehty video, jossa pariskunta kommunikoi pelkillä elokuvien nimillä. Vaikka elokuvia on aikojen saatossa tehty satoja tuhansia, on se aikamoinen saavutus kommunikoida pelkästään käyttämällä elokuvien nimiä ja saada niistä vielä järkeviä lauseita aikaiseksi.

Katso kuinka monta elokuvaa sinä tunnistat!

Lehmät viettävät suurimman osan elämästään karsinoissa. Ne synnyttävät vasikoita ja tuottavat maitoa. Sinä päivänä, kun niistä ei ole enää siihen, lehmät teurastetaan.

Saksassa lähellä Kölniä 25 lehmän elämä oli tulossa päätökseen, sillä omistajalla ei ollut enää varaa pitää niitä. Onneksi lehmien pelastamiseen erikoistunut säätiö riensi paikalle. Tällä videolla näkyy, miltä tuntuu päästä vapauteen, juoksemaan pellolle ja haistelemaan nurmea ensimmäistä kertaa ainakin vuoteen. Näin iloisia eläimiä ei ole missään. Melkein voisi sanoa, että lehmät osaavat lentää.