Abracadabra! Tämä entinen merisotilas teki uravaihdoksen ja lähti laivastohommista taikomaan. Eikä mikään huono päätös, sillä hän todella osaa tämän homman.

Uskomattomat illuusiot ja temput saavat America’s Got Talent -tuomarit hämilleen, kun Smoothini taikoo heidän nenänsä edessä.

Luomiväri on monen naisen ystävä. Sitä sutaistaan silmänurkkaan ja luomen päälle, sitten vähän rajauskynää ja ripsiväriä. Ja silmä on valmis astumaan ovesta ulos illan huumaan.

Mitä silmämeikkiin tulee, jotkut pystyvät vielä haastavimpiinkin saavutuksiin.

Meikkitaiteilija Tal Peleg on luonut uuden konseptin käsitteelle “iltameikki”. Tämä meikkitaidetta opiskellut Israelista kotoisin oleva nainen ei sipaise luomiväriä miten sattuu vaan jokainen pieni yksityiskohta on tarkasti paikallaan. Hänen mielettömän kauniista töistään löytyy Pikku Prinssejä, kissoja, Muumeja ja prinsessoita. Mallin kulmakarvat toimivat luontevasti kuvan kehyksenä tai osana taideteosta.

Tässä 15 upeaa erilaista silmämeikkiä, joita ei illalla haluaisi pestä pois.

Kuvat: Taiteilija Tal Pelegin Facebook-sivuilta

Taiteilijaa voi seurata myös Instagramissa

Tästä videosta tarttuu hyvä fiilis. Mies soittaa kitaraa ja laulaa pitbullilleen. Koira tykkää kovasti kuunnella ja kiipeääkin miehen taakse halimaan. Se asettaa päänsä miehen kaulaa ja poskea vasten ja rentoutuu silminnähden.

Yleensä kampanjat eläinten puolesta pyrkivät siihen, että ihmiset kokevat sääliä eläimiä kohtaan. Tämä australialainen koirien löytöeläinkoti keksi jotain erilaista. Kampanjan nimi on The Human Walking Program. Ideana on pelastaa toimistoissa nököttävät yksinäiset työntekijät, joita kukaan ei vie ulos.

Kampanjan tuloksena kaikki koirat adoptoitiin.

Gregory Vance istui talonsa kuistilla kahden kaverinsa kanssa myrskyn riehuessa Länsi-Virginiassa. Yhtäkkiä salama iski isoon puuhun kaataen sen maahan. Gregory jäi puun alle, samoin miehen ystävät jäivät jumiin. Puhelin ei toiminut.

Gregoryn 10-vuotias tyttö Brianna keksi käyttää sosiaalista mediaa hälyttääkseen apua. Hän julkaisi Facebookissa videon.