Venäjällä sattuu ja tapahtuu.

Tällä kertaa vakava onnettomuus on kuitenkin erittäin lähellä, sillä kaarteen takaa tuleva rekka ajaa tilanteeseen nähden liian kovaa ja kaatuu vastaantulevien kaistalle. Henkilöauton kuljettajan hyvien refleksien ansiosta auto kuitenkin pysähtyy lähes kokonaan ennen rekkaan törmäystä ja molempien ajoneuvojen kuljettajat säästyvät ilman suurempia naarmuja.

Vuonna 2011 Venäjän liikenneturvaviraston tietojen mukaan,  maanteillä tapahtuneissa liikenneonnettomuuksissa on Venäjällä kuollut 22 000 ihmistä. Noin 80 prosenttia onnettomuuksista tapahtuu kuljettajan virheestä.

Pekka Pouta ja monet muut meteorologit ovat Suomessa lähes poikkeuksetta hyvin tyypillisiä arkisisissa vaatteissa viihtyviä tavallisia tallaajia. Toisin on ulkomailla.

Nämä kuvat on otettu eri maiden sääennustajista. Kuvasarja jatkuu hyvin, kunnes suomalainen sääennustaja astuu vuoroon ja saa hieman häpeällisen hymyn nousemaan lukijan kasvoille.

 

I Never Miss A Weather Forecast... Unless I'm From Finland.

 

NBA:n vuoden tulokas Kyrie Irving naamioituu vanhaksi “Uncle Drew”:ksi Pepsi Maxin uudessa mainosvideossa ja lähtee ulkokentälle pelaamaan koripalloa.

Irving esittää olevansa yhden pelaajista setä, ja pääsee mukaan peliin pelaajan loukkannuttua kentällä. Aluksi Irving näyttelee todella huonoa, mutta katsojien myötähäpeän noustua huippuunsa, hän alkaa pelata tosissaan ja dominoi koko kenttää.

Uskomattoman lahjakas katutanssija Alonzo “Turf” Jones esiintyi Amerikan Talent-ohjelmassa.

Nuori mies oli koditon 2 vuotta ja tanssi koko kyseisen ajan, suurimpana haaveena tulla jonain päivänä ammattitanssijaksi.

Tanssin alkaessa tuomarit hämmentyvät ja katsojat alkavat hurraamaan. Tanssittuaan lavalla mies purskahtaa itkuun.

Tuomarit pitivät esitystä taianomaisena ja he takasivat Alonzolle, että pojan elämä tulee nyt muuttumaan parempaan suuntaan.

Tanssityylin nimi on turfing, ja se syntyi 2000-luvulla Oaklandissa, Kaliforniassa.
Turf eli Taking Up Room on the Floor oli aluksi eri jengien tapa näyttää mistä he olivat kotoisin, mutta siitä muodostui nopeasti yleinen katutanssilaji.

Uskomatonta, eikö olekin?

Merirosvo nimeltä Olivier Levasseur (Calais, 1680 – Réunion, 7 Heinäkuuta 1730) ryösteli läntisen Afrikan vesillä vuosia. Hänen huomattavimpiin saavutuksiin kuuluu portugalilaisen The Virgin of the Cape –aluksen valtaaminen. The Virgin of the Cape oli täynnä Portugalin kuninkaallisten kultaa nykyiseltä arvoltaan noin 100 miljoonaa puntaa.

Kun Levesseur vihdoin jäi kiinni 1730-luvulla, hänet vietiin tuomittavaksi Reunionin saarelle, Madagascarin itäpuolelle.
Juuri ennenkuin Levesseuria oltiin hirttämässä hän huusi väkijoukolle “Etsikää aarteeni, hän joka voi ymmärtää sitä” ja heitti kaulakorunsa yleisöön. Kaulakoru piti sisällään 17-rivisen kryptogrammin, josta ilmeisesti selviää hänen aarteensa sijainti.

Tähän päivään asti monet aarteenetsijät ovat etsineet tätä kalleuksien arkkua, mutta kaikki ovat vetäneet vesiperän.

Jos satut ratkaisemaan koodin ja löytämään aarteen, Vivas ottaa ilomielin osan rikkauksista välityspalkkiona.