Ihmiset haluavat usein haastaa itseään, esimerkiksi vaihtamalla ruokavalionsa vegaaniseksi tai kyykkäämällä kuukauden putkeen. Joskus kuitenkin arjen kiireissä fyysinen läheisyys rakkaan kanssa unohtuu, joten sille on hyvä pyhittää aikaa vaikka kalenterin kanssa.

Seitsemän päivän seksihaaste sisältää kirjaimellisesti vällyjen välissä vehtaamista kokonaisen viikon ajan. Säännöllinen sekstailu oman kumppanin kanssa voi parantaa parisuhdetta merkittävällä tavalla, mutta olemassa olevia ongelmia se ei valitettavasti ratkaise.

 

7seksipaivaa-isomeemikuva-sergey-nivens-fotolia.png

Kuva: Sergey Nivens / Fotolia

Aamukahvi on monelle tärkeä rituaali päivän aloittamiseen, eikä ilman sitä kovin moni selviytyisi töihin asti. Tämä taiteilija on halunnut tehdä kahvihetkistään astetta taianomaisempia. Hän piirtää suoraan pöytään kahvikupin ympärille kauniita hahmoja, jotka ovat kuin pieniä herkkiä taideteoksia arjen keskellä.

1.

2.

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

9.

10.

Lasten uteliaisuus on todistettu monesti humoristisilla tilanteilla, kuten esimerkiksi tällä videolla. Pieni tyttö oli löytänyt äitinsä meikit ja päättänyt meikata itsensä prinsessaksi, ainakin melkein. Tytär on selvästi ylpeä suorituksestaan ja hymyssä suin kertoo äidilleen käyttäneensä ”vain vähän” meikkiä.

Aina ei muista ostaa uutta deodoranttia kaupasta ja suihkun jälkeen saattaa iskeä paniikki. Yksi vaihtoehto on, että leikkaa sitruunan puoliksi ja hieroo sitä kevyesti kainaloihinsa. Älä kuitenkaan tee niin juuri sheivatulle iholle, se alkaa polttaa ikävästi. Videon testaajan mukaan tällä niksillä kainalot eivät haise hieltä, joten se on varmasti ainakin kokeilemisen arvoinen.

Kukaan ei varmasti osannut odottaa tällaista esitystä, kun nainen meni soittamaan rumpuja. Ulkonäöltään tämä rumpali näyttää aivan tavalliselta perheenäidiltä, mutta kun hän alkaa soittamaan, niin sisältä paljastuukin aito rock-tähti.