Suoraan tehtaalta tullut uusi veturi putoaa puutteelisten kiinnitysten takia nosturista, kun sitä nostetaan rahtilaivasta satamaan.

Taisi tulla iso lasku mokaajalle.


Detroitissa asuva poika esitteli koripallotaitojaan ja oli tuohon aikaan erittäin muodikas. Tänä päivänä tyylit ovat kuitenkin muuttuneet sen verran radikaalisti, että poika ei taida olla enää muodissa.

Ilotulitus-show Edinburghin kaupungissa Skotlannissa meni pahasti pieleen kun väärin ammuttu raketti sytytti 2500 euron arvosta paukkuja – samaan aikaan. Tilanteen teki vielä järkyttävämmäksi tulitusta seuranneet nuoret koululaisryhmät. Järjestäjä pahoitteli tilannetta jälkeenpäin internetissä.

Onneksi kukaan ei loukkaantunut todella vaarallisesta tilanteesta.

Kalimba niminen soitin vie sinut palmurannoille, ainakin mielikuvituksessasi. SaReGaMa nimisen artistin soolovideo on saanut YouTubessa satoja tuhansia rentoutuneita katsojia.

Soittimen voit ostaa itsellesi reilun sadan euron hintaan klikkaamalla tästä!

Camino1

Tämä on varmasti yksi vaarallisimmista patikointireiteistä maapallolla: El Caminito del Rey eli tuttavallisemmin kuninkaan pieni kulkuväylä sijaitsee El Chorrossa, Espanjassa.

Reitti on nyt ollut vuosia ilman huoltoa, ja se on todella heikossa ja vaarallisessa kunnossa. Kävelyalue on metrin leveä, ja se on yli 300 metriä joen yläpuolella. Lähes koko matkalta puuttuu käsikaide.

camino4 The Most Dangerous Hiking trail on earth

camino5 e1334514652179 640x853 The Most Dangerous Hiking trail on earth

Camino7 640x460 The Most Dangerous Hiking trail on earth

camino2 640x480 The Most Dangerous Hiking trail on earth

camino6 The Most Dangerous Hiking trail on earth

camino9 The Most Dangerous Hiking trail on earth

camino10 The Most Dangerous Hiking trail on earth

Evästevalinnat