Monesti padot ovat jo itsessään omanlaisiansa nähtävyyksiä, mutta tämä vie kyllä voiton ”pienellä” ekstra-ominaisuudellaan.

Cingino-pato sijaitsee Luoteis-Italiassa, ja se tuli kuuluisaksi juurikin näistä tummista köntsistä sen seinämillä. Ne eivät nimittäin ole mitä tahansa paukamina vaan vuohia, jotka kiipeävät pystysuoraa seinää pitkin ja nuolevat siitä samalla mineraaleja ja suolaa. Henkeäsalpaavien vuoristomaisemien keskellä on siis jotain vieläkin henkeäsalpaavampaa katseltavaa.

Kaukaa voi jo huomata, että padossa on jotain outoa.

Vieläkään ei erota kunnolla, että mitä…

Vuohia!

Tässä vaan hengaillaan yli 40 metrin korkeudessa…

… ja nuollaan seinää. Perus.

Lähde

Videolla näkyy, miten taitavia kiipeilijöitä vuohet ovat:

Seura tekee kaltaisekseen, ainakin tämän Annabelle-nimisen lampaan kohdalla. Se on elänyt koko pitkän ikänsä tilalla, jossa sillä on ollut seuranaan muiden lampaiden lisäksi Boomer-koira. Lammas on ilmeisesti saanut vaikutteita koiran leikkisästä luonteesta, sillä se käyttäytyy itsekin aika koiramaisesti.

Lammas hyppelehtii ja juoksentelee pitkin nurmia, ja leikkii hippaa koiran kanssa. Muut lampaat katsovat vain vierestä, kun kaverukset purkavat energiaa toisiinsa.

Mies oli pesemässä akvaariota sisältäpäin, kun hän jo tiesi, mitä on luvassa. Mies tiesi, että kohta hänen luo tulee eräs hellyydenkipeä leopardihai. Ja niin tulikin.

Hän tiesi sen siitä, että näin tapahtuu joka ikinen kerta. Leopardihai ei vaan saa tarpeekseen maharapsutuksista. Mutta mikäs siinä, kaikki me tarvitsemme joskus vähän hellyyttä ja huolenpitoa.

Jokainen energisen koiran omistaja tietää, että puuhaa ja tekemistä ei voi koskaan olla liikaa. Bella-koira sai vempeleen, jossa roikkuu vierekkäin kolme tyhjää puolentoista litran muovipulloa. Niiden sisällä on ruokaa. Kun Bella tökkii tassuillaan ja kuonollaan pulloja, ne pyörähtävät lopulta ympäri, ja ruoka tippuu maahan.

Tämä tämmöinen vempele sekä estää koiraa hotkimasta ruokaansa että antaa sille puuhaa. Nerokasta!

Pandan poikaset leikkivät, temmeltävät ja laskevat liukumäkeä pandojen suojeluun ja kasvatukseen keskittyvän Chengdu Panda Base -organisaation tiloissa Kiinassa. Tämä organisaatio on ollut toiminnassa jo yli 25 vuotta, ja siellä on maailman suurin kasvatettu pandapopulaatio. Hyvä, että onkin, sillä panda on yksi maailman uhanalaisimmista eläimistä.

Tässä videolla pienet karvaiset kaverukset laskevat yhdessä ja erikseen liukumäkeä alas hoitajan näyttäessä mallia. Välillä ne tulevat alas mukkelis makkelis ja välillä ihan suht suoraan ja nätisti.