Tämän Lada-kuskin uhkarohkea ohitus menikin pitkäksi, ja hän ajautui vastaantulijoiden kaistalle bussin eteen.

Ajaja ja matkustaja takapenkillä kuitenkin selvisivät tapahtuneesta naarmuilla.

Jiang Feng Kiinasta erosi vaimostaan, ja haastoi tämän oikeuteen rumuudesta. Nyt mies on voittanut oikeustaistelun.

Feng sanoi että ongelmat vaimonsa ulkonäön kanssa alkoivat vasta pariskunnan tyttären synnyttyä. Feng ei ollut tyytyväinen lapsen ulkomuotoon, mies kuvaili lastaan uskomattoman rumaksi, ja hän ei näyttänyt kummaltakaan vanhemmaltaan.

Mietittyään asiaa, Feng alkoi syyttää vaimoaan pettämisestään. Tässä vaiheessa nainen kertoi että hän oli käyttänyt noin 80 000 euroa kauneusleikkauksiin, muuttaen radikaalisti ulkonäköään ennen kuin hän tapasi Fengin. Vaimo ei ikinä kertonut miehelleen leikkauksista.

Kun Feng sai tietää kauneusleikkauksista, hän haastoi vaimonsa oikeuteen. Hän sanoi naisen vakuutelleen hänet naimisiin valheellisilla asioilla.

Tuomari oli samaa mieltä, ja suostui Fengin vaatimiin korvauksiin. Entinen vaimo on nyt velkaa miehellen noin 100.000 euroa.

Vaimo ennen ja jälkeen leikkausten

Lähde: MyFox8

Iso-Britanniasta kotoisin oleva Robin Eley tekee taideteoksia öljyväreillä, vaikka joistakin taideteoksista on vaikea uskoa etteivät ne olisi valokuvia. Teokset huomaa piirretyiksi, kun niitä tarkastelee erittäin tarkkaan. Robinilla on myös tapana ”kääriä” teoksensa muoviin, joilloin ne näyttävät vielä vaikuttavammilta.

 

Katso lisää uskomattomia teoksia täältä!.

Grigor Dimitrov suoritti tämän liikkeen Viktor Troickia vastaan Sveitsissä järjestetyssä turnauksessa.

noin 30 sekunnin kohdalla syyllinen saapuu kameran eteen…


Mies tuli rauhassa television ääreen ja  alkoi masturboimaan. Mies sai ilmeisesti hommansa hoidettua, kun yksi henkilökunnan jäsen saapui paikalle pyysi miestä lopettamaan. Mies pyyteli anteeksi, mutta joutui ilmeisesti jonkinlaiseen puhutteluun.

Evästevalinnat