Valvontakameran kuvaama video telakalta näyttää tämän epäonnisen pohatan jahdin veteen laskemisen. Kaikki ei suju suunniteltusti, ja operaatiossa nähdään pieni käännekohta.

Mahtoi nosturinkuljettajaa nolottaa.


Oletko koskaan kokeillut niellä ruokalusikallista kanelia? Nyt näet videon, jossa kaksi miestä kokeilevat millainen reaktio kanelin nielemisestä tulee. Videosta hauskan tekee se, että reaktiot on kuvattu hidastettuna, jolloin ne näyttävät erittäin hauskoilta.


Tämä nuorimies on harjoitellut yksipyöräisellä temppuilua useita vuosia nuoresta iästään huolimatta. Mies on silti uskomattoman taitava ja hänen suorittamat temput tuntuvat lähes käsittämättömiltä. ”Harjoitus tekee mestarin”-sanonta pitää lienee paikkansa.

RnETA

Kansainvälisen avaruusaseman miehistö otti tämän henkeäsalpaavan kuvan Sarychevin tulivuoren purkautumisesta. Japanista koiliseen sijaitsevalla Kuril saarella oleva tulivuori ei ollut purkautunut 20 vuoteen.

Purkauksesta nouseva tuhka on hyvin kiinteää, ja tämän ”pylväs” kannatteleekin päällään pilveä.


Crossfit on kuntoilumuoto, jossa tavoitteena on kehittää tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia. Siihen kuuluu lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoitteita. Crossfitin alkuperäinen kehittäjä, entinen voimistelija Greg Glassman on todennut, että harjoitusohjelman päämääränä on luoda urheilijan perikuva, joka on ”samanveroisesti voimistelija, painonnostaja ja pikajuoksija”.

Crossfit-harjoitteet ovat erittäin haastavia. Esimerkiksi eräässä harjoituksessa toistetaan 20 minuutin aikana mahdollisimman monta kertaa peräkkäin 5 leuanvetoa, 10 punnerrusta ja 15 kyykkyä. Aloittelijoilla onkin vaarana se, että he saattavat riittävän ohjauksen puuttuessa vahingoittaa itsensä. Glassman on itsekin antanut luomastaan harjoitteluohjelmasta seuraavan lausunnon: ”Se voi tappaa sinut. Tämän seikan suhteen olen aina ollut täysin rehellinen.”

Evästevalinnat