Kanansiivet eli Hot Wingssit ovat monen ihmiset herkkua ja erityisen hyviltä ne maistuvat grillattuina. Siipiä löytyy maustamattomina, miedosti maustettuina, sekä erittäin tulisina.

Tämä video näyttää kuinka kanansiipiä voi syödä paljon helpommin, eikä lihaa myöskään mene hukkaan. Ensi kerralla, kun syöt kanansiipiä kavereidesi kanssa voit sivistyneesti näyttää heille kuinka oikeasti toimia.

havasufalls01
Maailmasta löytyy uskomattoman kauniita paikkoja, täytyy vain tietää minne matkustaa. Havasupai sijaitsee Grand Canyonissa, Amerikassa ja sinne pääsee oppaan johdolla. Paikan vesi on kristallin kirkasta ja roskia tai saasteita et löydä lähimailtakaan.

Tänä päivänä teknologia kehittyy niin valtavaa tahtia, että on vaikea pitää mielessä kuinka kaunis koskematon luonto voi todella olla.

havasufalls02 640x502 Beautiful Pristine Waterfall pools
Kuvaaja: Guy Schmickle

havasufalls03 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls04 640x425 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls05 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls07 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls06 640x413 Beautiful Pristine Waterfall pools
Kuvaaja: Jacques Funke


Tim White tekee videoita eripuolilta maailmaa viihdyttääkseen ihmisiä. Miehen teoksiin kuuluu muun muassa: Eat/Move/Learn-sarjan, jotka ovat keränneet runsaasti suosiota.

Tällä videolla mies esittelee Tokion ihmisille kahdessa minuutissa, käyden lävitse kaupungin hienoimmat ja hieman keskinkertaisemmat alueet. Video sopii hyvin niille, jotka ovat harkinneet matkaa Tokioon.


Kun lapsilla on tylsää kotona, he tekevät mitä hauskimpia asioita kuluttaakseen aikaansa.

Tämä poika taki valtavan dominon, joka kiersi ympäritaloa. Dominon sai alottaa hänen isänsä, jolla oli levottamat jalat hänen nukkuessaan.


Avaruusasemilla arkipäiväiset toimenpiteet vaativat paljon tarkkuutta ja huolehtivaisuutta, sillä virhe voisi johta katastrofaalisiin seurauksiin.

Tällä videolla astronautti näyttää kuinka hän pesee kätensä avaruudessa.