Kello on puoli neljä aamuyöstä, kun tämän pienen tanskandoggin omistajat yrittävät saada koiraa nousemaan sängystä. Syy aikaiseen heräämiseen on se, että heillä on kahvila ja leipomo. Koiranpentu on tosin sitä mieltä, ettei kenenkään kuulu herätä niin aikaisin.

Tiedättehän sanonnan: “En meinannut uskoa korviani!” Nyt kannattaa miettiä uudelleen, puhuivatko ne sittenkään totta. Kuuloaistia on nimittäin todella helppo hämätä. Tällä videolla näet neljä illuusiota, jotka todistavat sen.

Joskus saattaa alkamaan väsyttämään niin paljon, että silmät menee väkisinkin kiinni. Eläimet ovat kovia nukkumaan, varsinkin pentuna.

Tälle hauskalle videolle on koottu kaikki suloisimmat videopätkät eläimistä, jotka eivät meinaa pysyä hereillä.

Monesti raiskauksen yhteydessä unohdetaan, että myös miehet kokevat seksuaalista hyväksikäyttöä. Suurinta osaa näistä miehistä on käytetty hyväksi pienenä, mutta osa on myös huumattu baari-illan aikana.

Seksuaalisesti hyväksikäytetyt miehet päättivät nyt astua esiin laput kädessään, joissa lukee kuinka tilanne tapahtui.

Project Unbreakable

Lähde: Buzzfeed

Optiset illuusiot naurattavat aina uudestaan ja uudestaan, sillä monia niistä joutuu katsomaan useampaan otteeseen. Tähän kuvakoosteeseen on koottu kuvia, jotka hetken aikaa näyttävät aivan kummallisilta.

Hetken tarkastelun jälkeen jokaiselle löytyy kuitenkin luonnollinen ja järkevä selitys. Vaikka osa kuvista on “tekaistuja” niin ovat ne silti melko hyvin toteutettuja. Osa taas on taiteilijoiden tekemiä teoksia, joita ihmiset ovat jälkeenpäin käyttäneet hyödyksi ottaessaan hauskaa kuvaa.

Lähde: Imgur