Rihanna oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty syntyi 20. helmikuuta 1988 Barbadoksella. Rihanna tunnetaan R&B laulajana, tanssijana, mallina sekä näyttelijä. Rihanna on myynyt maailmalla yli 20 miljoonaa albumia, 60 miljoonaa singleä ja hän on päässyt listaykköseksi 35 maassa.
Rihanna on ensimmäinen naisartisti, joka on ollut Britannian singlelistan ykkössijalla viitenä vuotena peräkkäin. Laulajatähti on myös nuorin artisti, jolla on kymmenen ykköshittiä.

Supertähti julkaisi muutama päivä sitten musavideonsa Diamond-kappaleesta, joka on kerännyt jo yli 4 miljoonaa katsojaa. Katso video ja kerro mielipiteesi videosta/biisistä!

Nämä rohkeat palomiehet eivät pienestä tulvasta piitanneet. Miehet ajoivat autollaan 3.3metrin vesimassan läpi vaivattomasti.

Onneksi tuulilasinpyyhkijät olivat päällä!


5-vuotias nettisensaatio Tsung Tsung kerää suosiota ja mainetta ympäri maailmaa uskomattomalla videollaan. Tsung omaa lähes käsittämättömät soittotaidot, joita ei ole ennen samanikäisellä lapsella tavattu.

Tanssijat päättivät ottaa kuvia toisistaan arkipäiväisissä tilanteissa ja nyt kuvista on tullut erittäin suosittuja. Uskomattomat hypyt ja temput saavat nämä tanssijat näyttämään siltä, kuin heidät olisi muokattu kuvaan. Todellisuudessa kuvat on otettu tavallisella kameralla ja kaiken työn ovat tehneet itse tanssijat.


Amerikkalaisnuoret olivat ajamassa metsässä, kun yhtäkkiä yksi heistä kaatui päin puunoksaa. Pyöräilijän päässä ollut GoPro-kamera tallensi videolle oksan, joka oli juuttunut miehen kasvoihin. Oksa irrotettiin myöhemmin sairaalassa ja mies selvisi onnettomuudesta muutamalla tikillä.