Viime keväänä hiustrendeissä näkyi niin farkkua kuin ruusukultaa. Uusimpana Instagram-villityksenä näyttäisi olevan eräänlainen paranneltu sateenkaarivärjäys, kuin liukuväri, mutta todella värikäs!

Valonsäteet osuvat tällaisiin hiuksiin erittäin kauniisti ja ne laskeutuvat olkapäille kuin merenneidolla ikään. Heräsikö hiusinspiraatio jo? Katso alta upeat värjäyksen taidonnäytteet ja ihastu tulevan kesän trenditukkaan!

A post shared by #PRAVANA (@pravana) on

A post shared by raven camacho (@soraverly) on

Joillakin ihmisille rytmi on vain yksinkertaisesti veressä jo syntymästä asti. “Davie504” osaa soittaa bassoa uskomattoman lahjakkaasti, sillä hän hallitsee rytmin ja melodian samanaikaisesti — jokainen bassoa tai muuta instrumenttia soittava ihminen tietää, kuinka vaikeaa tämä voi parhaimillaan olla.

Kaikki alkoi siitä, kun eräs Youtube-käyttäjä haastoi miehen kommentoimalla, että tämä ei pystyisi soittamaan 12-kielisellä bassolla. Muusikko otti kuitenkin rohkeasti haasteen vastaan ja lopputulos on kaunista kuunneltavaa.

Kalevala Korun uuden mainosvideon taustalla soi Miss Suomi -kisoista tuttu Armi-kappale. Se kysyy: “Ken on heistä kaikkein kaunein?”

Itse mainos kuitenkin kysyy: “Kuka haluaa olla kaikkein kaunein, kun voi olla kesyttämätön?” Me puolestaan sanomme, että kesyttämätön asenne tekee kaikista naisista kauniita.

 

“Me synnymme naisiksi ja teemme itse omat polkumme. Vapaus olla oma itsensä säkenöi ympärilleen voimaa ja kunnioitusta. Me emme suostu mahtumaan toisten tekemiin muotteihin, emmekä muiden määritelmiin”, kerrotaan kampanjan kotisivulla.

Juhlavuoden kunniaksi toteutetun, puolitoistaminuuttisen filmin on ohjannut kantaa ottavilla töillään huomiota herättänyt Viivi Huuska. Filmissä esiintyy mm. Miss Helsinki Sephora Ikalaba, down-malli Maija Mattila sekä voimanoston maailmanmestari, lääkäri Anna Khudayarov.

Leikki-ikä on koko ikä. Sen tietää tämä kaksivuotias taapero, joka ei paljon stressaile pomppulinnan asettamista hauskanpitovaatimuksista. Lapsi ottaa ihan rauhallisesti ja pomputtelee menemään omalla tyylillään. Arvostamme tällaista elämänasennetta, ei aina tarvitse riehua, että olisi kivaa!

Keskusteluun ja kommunikointiin ei aina tarvita sanoja, sillä katse kertoo joissakin tilanteissa enemmän kuin tuhat sanaa.

Aria on vasta 9-viikkoinen, mutta kommunikointi isoäiti, Pamela McMahonin kanssa näyttäisi sujuvan hyvin. Kaksikolla on yksi yhteinen tekijä, mikä tekee koko tilanteesta erittäin ainutlaatuisen — molemmat heistä ovat nimittäin kuuroja.

Tilannetta ajatellen voidaan olla lähes varmoja, että kukaan ei pysty keskustelemaan paremmin pikkutytön kanssa, kuin tämän isoäiti.