Voihan peuran pieru!

Vuonna 2011 julkaistu video on lähtenyt taas leviämään Internetissä ja on helppo ymmärtää miksi. Pieruhuumori on universaalia ja naurattaa sukupolvesta toiseen. Olisitko uskonut, että noin suloisesta eläimestä voi lähteä tuollainen ääni?

Eläinten kanssa työskentely ei aina ole kovin yksinkertaista. Pahaa-aavistamaton toimittaja yritti saada yksinkertaisen osuutensa kuvatuksi, mutta taustalla seissyt hevonen pilasi kaiken yrittämällä muunmuassa nakertaa miehen korvaa. Pilallemenneitä otoksia on useita. Nauru tarttuu!

Best Illusion of the Year on kovatasoinen kilpailu visuaalisten illuusioiden ammattimaisille harrastajille. Tänä vuonna japanilaista Meijin yliopistoa edustava Kokichi Sugihara saavutti toisen sijan kilpailussa tällä kunnianhimoisella sylinterisilmänkääntötempullaan. Keksitkö sinä, miten teos on toteutettu?

Vaikka elämä pienen lapsen kanssa voi joskus tuntua rankalta, se on ennen kaikkea täynnä ihania hetkiä, jotka tahtoisi muistaa ikuisesti. Tällä videolla Nasser Almujaibel on kuvannut poikaansa, joka on aina yhtä innostunut isänsä näkemisestä, kun hän tulee päiväkotiin noutamaan lasta kotiin. Välitön ja aito reaktio lämmittää sydäntä.

Videolla sanotaankin: Elämä on hankalaa, onnellisuus on yksinkertaista.

Lähde: Fiidi.fi

Valokuvien ottaminen pienistä vauvoista on hauskaa, sillä lopputulokset ovat aina supersuloisia. Japanista on lähtenyt liikkeelle hassu trendi, jossa vauvan pepun peitoksi asetellaan persikka. Villitys lähti liikkeelle kilpailusta, jossa täytyi lisätä Instagramiin rakkain valokuva lapsestaan. Näissä kuvissa on suloisuuden lisäksi vieläpä se hyvä puoli, että vauvan kasvot jäävät peittoon, joten anonyymiys säilyy.

 

A photo posted by RYAMA (@noremimimi) on

 

A photo posted by nana (@nasoyu) on

 

A photo posted by yuki TSUJI (NISHIO) (@yktk726) on

 

A photo posted by @aimaruru on

 

 

A photo posted by hitomi (@himaneko1103) on

 

 

A photo posted by shoko tnk (@tachuuuu) on

 

 

 

Lähde: Daily Mail