Moni on varmasti joskus kokenut sähkön vaikutuksen hiuksissa ja käsikarvoissa. Ilmapalloa hierottaessa esimerkiksi päätä vasten hetken kuluttua hiukset nousevat pystyyn hankaamisen seurauksesta syntyneen sähkön avulla.

Tällä videolla tyttö hieroi koiraansa viltillä, jonka jälkeen tämän karvat nousivat aivan pystyyn.

Koiran ulvominen on monelle vähän tutumpi ääni kuin esimerkiksi sammakon vinkuminen, hylkeen huuto tai vuohen karjuminen. Näistä eläimistä lähtee aika eeppisiä ääniä!

Vanhemmat esittävät suloiselle lapselleen kysymyksiä, joka vastaa jokaiseen kieltävästi.

Mitenkään negatiiviseksi ei voi tätä lasta kuitenkaan kutsua, sillä hän hymyilee aurinkoisesti koko ajan – myöskin silloin, kun häneltä kysytään, rakastaako hän isäänsä, äitiään, isovanhempiaan tai haluaisko hän miljoona dollaria. NO NO NO NO!

Rullalautailu eli skeittaaminen on laudalla liikkumista erilaisia temppuja tehden. Se on monelle mieluinen harrastus, ja vaatii yleensä monen vuoden harjoittelua.

Nämä eläimet eivät harjoittelua kaipaa, sillä ne liikkuvat hienosti rullalaudalla eteenpäin! Tosin temput jäävät hieman vähäisiksi, mutta ehkä nekin luonnistuvat jossain vaiheessa.

Argentiinalainen taiteilija Leandro Granato keksi uuden ja ainutlaatuisen tavan maalata, jotta hän erottuisi muista taidemaalareista. Hän alkoi maalata silmillään.

Granato sekoittaa värin, imaisee sen sieraimensa kautta sisään ja puhaltaa ulos silmästään suoraan kankaalle. Hänen teoksensa koostuvat siis ikään kuin kyynelistä.

Oikean ja turvallisen tekniikan löytäminen ja oppiminen kesti Granatolta kaksi vuotta. Hänen täytyi löytää seos, joka ei satu eikä vahingoita hänen silmiään.

Jokaisen taideteoksen syntyminen tallentuu videokameralle, jonka Granato antaa taulun ostajalle.