Muistatko lapsena sen tunteen, kun sait olla hetken ajan yksin kotona ja riensit tekemään asioita, jotka olivat kiellettyjä? Yksi klassisimmista esimerkeistä on ehkä salainen karkkikätkö tai kaappi, jossa joululahjat olivat piilossa…

Koirat osaavat myös olla kilttejä ja esittää viattomia, kun omistaja on kotona. Ne saattavat kuitenkin riehaantua heti, kun lähdet ulos ulko-ovesta.

Tässä tapauksessa omistaja oli ihmetellyt, kuinka joulukuusen koristepalloja päätyy lattialle. Tämän seurauksena hän asensi valvontakameran, joka selitti tilanteen erittäin nopeasti. Kekseliäs koira oli keksinyt hauskan leikin, jossa se vierittelee koristepalloja ympäri lattiaa.

Kauhuelokuvien katsominen on pelottavaa varsinkin, jos joutuu olemaan täysin yksin. Tämän vuoksi ainakin minä katselen kauhuelokuvia yhdessä ystävieni kanssa, jolloin karmiva elokuva ei tunnu enää niin pelottavalta.

Tämä bulldoggi päättänyt katsoa yksin kauhuelokuvaa… Ja minä uskon, että se tulee näkemään painajaisia seuraavana yönä.

Elokuva on myös k-15, joten kyseisellä koiralla ei luultavasti ollut “lupaa” katsoa elokuvaa.

Optiset illuusiot ovat internetin kummallisimpia mysteereitä, jotka jaksavat herättää keskustelua ja hämmästystä. Kyseiset kuvat ovat usein sellaisia, jotka laittavat ihmiset näkemään aivan erilaisia asioita. Tämä kuva on erinomainen esimerkki juuri tämänkaltaisesta tilanteesta.

Toiset näkevät tässä kuvassa karhun, kun taas toiset näkevät suden — kumpaan kastiin sinä kuulut?

Katso kuva alapuolelta:

Lähde: reddit.com

Joskus tulee sellaisia hetkiä, kun tekemistä ei yksinkertaisesti keksi enempää. Tuolloin luovuus astuu peliin, jonka seurauksena kummallisistakin ideoista voi saada ajanvietettä pitkäksi aikaa.

Netissä leviää tällä hetkellä video koirasta, joka keksi tavan viihdyttää itseään. Leikki on todella yksinkertainen, sillä koira heittää pallonsa “vahingossa” aidan ulkopuolelle, jonka jälkeen ohikulkijat heittävät pallon takaisin koiralle. Sama toistuu useamman kerran saman päivän aikana.

Koiran hankkiminen tarkoittaa sitä, että eläimestä pidetään huolta ja sitä rakastetaan aina loppuun asti — joillekin henkilöille tämän käsittäminen tuntuu olevan erittäin vaikeaa. Koirasta ei voi luopua vain sen vuoksi, että nyt on vähän muutakin tekemistä tai raha-asiat ovat huonossa tilassa. Tuolloin koiralle voi esimerkiksi yrittää etsiä uutta kotia tai turvapaikkaa, kadulle jättäminen on ehdottomasti raukkamaisin vaihtoehto!

Tällä videolla pelastajat näkevät sivukujalla lymyilevän koiran, joka on peloissaan. Eläin on aluksi erittäin varautunut koko tilanteeseen, sillä luultavasti sen aiemmat kokemukset ihmisten kanssa eivät ole olleet niin positiivisia.

Pelastajat huomaavat, kuinka järkyttävän huonossa kunnossa koiran turkki on ja he kuljettavat sen välittömästi eläinklinikalle.

Katso, kuinka upea koira on tänä päivänä!