Koirat ovat ja ihmiset ovat parhaita ystäviä läpi elämän ja kun toinen ystävyksistä sattuu menehtymään suru on suuri. Nyt näet tilanteen, joka saa kyyneleen vierähtämään poskipieltä pitkin.

Pitkään miehen ystävänä ollut koira koki kamalan menetyksen menettäessään parhaan ystävänsä. Videolla koira suree omistajansa menehtymistä ja tunteet ovat sanoinkuvaamattoman koskettavat.

Koirat rakastavat omistajiaan ja haluavat antaa myötätuntoa rankoissa tilanteissa. Tässä kuvassa näet ihanan koiran, joka selvästi kertoo omistajalleen: “minulla oli myös rankka päivä, levätäänkö yhdessä.”

Parempaa vastaanottoa ei kukaan voisi varmasti toivoa.

Tyttöystäväni kutsui minut heille, mutta löysin hänen siskonsa yksin talosta. Tyttöystäväni sisko oli todella seksikäs ja hän kuiskasi korvaani: “minulla on tunteita sinua kohtaan, voisimmeko harrastaa seksiä?”

Käännyin heti ympäri ja juoksin ulos talosta autoani kohti.

Tyttöystäväni istui autossa… Hän halasi minua ja sanoi: “Onneksi olkoon, olet läpäissyt testin ja ansainnut luottamukseni.”

Tarinan opetus: muista aina pitää kondomit autossasi.

Tänä talvena lumesta ei ainakaan Etelä-Suomessa ole pahemmin saatu nauttia. Lumi tuo pimeään talveen valoa ja raikkaampaa ilmapiiriä.

Lumihiutaleiden muodostuminen on yllättävän kaunis prosessi, jota pääset tällä videolla seuraamaan.

Isä saapuu kotiin töistä ja menee tervehtimään lastaan. Isän siinä jutellessa pienelle tyttärelleen äiti kommentoi, että huomaatkos, minkälainen paita lapsella on päällä. Siinä lukee “Isosisko”. Isä pomppaa hämmentyneen iloisena seisoma-asentoon ja varmistaa vielä äidiltä, että ihanko oikeasti.

Kiva, että videolle kaapataan tällaisia iloisia hetkiä. Näitä on aina mukava katsoa.