Koirat ovat monille kuin perheenjäseniä ja niitä rakastetaan aivan yhtä paljon kuin omia biologisia lapsia — tai ainakin lähes niin paljon.

Videolla saamme nähdä todella suloisen tilanteen, jossa omistaja kysyy koiraltaan, onko se koira vai vauva? Eläimen ilme on niin huvittava, että ainakaan minä en voinut olla nauramatta. Se on myös hyvä osoitus siitä, kuinka rakastavaisia ja hauskoja koirat ovat.

Katso video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!

Häkkeihin lukitut ankat elivät vankeudessa ja ne vihdoin vapautettiin.

Ankat pelastettiin organisaation toimesta, joka pelastaa vankeudessa olleita eläimiä. Surkeissa oloissa eläneet ankat pääsivät ensimmäistä kertaa uimaan ja niiden riemua on vaikea kuvailla sanoin.

On surullista ajatella, että eläimet, joiden kuuluu viettää suurin osa elämästään vedessä tai sen läheisyydessä — ovat joutuneetkin olemaan lukittuina pimeässä.

Joka tapauksessa tarina päättyi onnellisesti ja tällä videolla näet, kun eläimet päästetään vapauteen.

Papukaijat osaavat matkia ihmisiä ja ne pystyvät hämmästyttämään ihmisiä älykkyydellään. Erään tarinan mukaan papukaija oli jopa paljastanut uskottoman partnerin, huutamalla makuuhuoneesta kuuluneita ääniä — älä siis koskaan aliarvioi kyseisten lintujen tilannetajua.

Tällä kertaa pääsemme näkemään tilanteen, joka on puhdasta iloa. Yksinkertaiset asiat tekevät elämästämme ihanaa — ja tämä papukaija on siitä elävä todiste. En ole koskaan nähnyt, että joku osaisi pitää näin hauskaa pelkän paperinpalasen avulla.

Norsuilla on äärimmäisen pitkä ja hyvä muisti, jonka avulla ne suunnistavat, löytääkseen vettä ja ruokaa kuumina hellejaksoina. Norsuilla on yleensä tapana kulkea laumoissa, jota johtaa koko perheen vanhin. Kaikista eniten kokemusta omaava norsu pystyykin takaamaan sen, että lauma saa vettä vaikeina aikoina.

Pitkä muisti ei kuitenkaan ole aina pelkästään ruoan hankkimista varten. Norsut pystyvät muistamaan ystäviään jopa vuosikymmenten jälkeen, mikä on ainakin minun mielestäni uskomatonta. Samalla tilanne on myös äärimmäisen surullinen — kuvittele, kuinka pitkään norsut olivat ikävöineet ja kaivanneet toisiaan…

Katso alla olevasta videosta ihana tilanne, kun norsut kohtaavat herkissä tunnelmissa.

Koirat ovet todella älykkäitä eläimiä ja lisäksi ne ovat myös ihmisten parhaita kavereita. Tämä koira eroaa kuitenkin lajitovereistaan, sillä se on poikkeuksellisen itsenäinen. Koira matkustaa joka päivä bussilla koirapuistoon, jossa se voi leikkiä ystäviensä kanssa. Bussikuskille ja muille matkustajille nelijalkainen toveri onkin jo tuttu näky.

Koira ei luonnollisesti joudu maksamaan bussilippua, sillä se viihdyttää ja tuo iloa kaikkien matkustajien päivään. Minusta on uskomatonta, että koira osaa hypätä pois oikeilla pysäkeillä ja palata päivittäin takaisin kotiin!