Franz Schubertin säveltämä Ave Maria on kappale, jonka jokainen ihminen on kuullut jossakin vaiheessa elämää. Tällä videolla saamme kuulla todella erilaisen tulkinnan, kun omistaja laittaa Ave Marian soimaan. Esityksessä ei ole mukana ihmisiä, sillä tällä kertaa koira laulaa kauniisti kyseistä kappaletta.

En voinut olla herkistymättä tätä esitystä katsoessa, sillä koira osui nuottiin lähes täydellisesti.

Koirat tuovat elämäämme valoa, iloa ja rakkautta — ei olekaan ihme, että netti on pullollaan niistä kuvattuja videoita.

Lapset rakastavat trampoliineja, mutta nähtävästi myös koirat ovat oppineet leikkimään niillä. Kaikki oli alkanut siitä, kun naapuri oli kuullut kummallista ääntä takapihaltaan. Tämän seurauksena hän otti kameransa esille ja päätti selvittää mistä on kyse.

Videolla näkyy, kuinka tanskandogi haluaa epätoivoisesti nähdä naapurin pihalle. Tilanne on kieltämättä koominen, kun valtavan koiran pää tulee aika ajoin esiin aidan takaa.

Maailma tarjoaa meille upeita paikkoja, jotka ovat nähtävillä kaikille, kunhan osaamme ottaa ne vastaan. Hevoset ovat aina olleet mielestäni majesteettisia ja upeita eläimiä, joiden ulkonäkö on vertaansa vailla.

Tässä tapauksessa esittelemme ahaltekinhevosen, jotka ovat peräisin jopa 2000-3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Nykyisin Ahaltekinhevosia on jäljellä enää vain noin tuhat ja niitä esiintyy eniten Venäjällä.

Tutkijoiden mukaan hevosten karvoissa on proteiinia, joka saa turkin hohtamaan metallin näköisenä.

Katso video alapuolelta ja ymmärrät, miksi hevosta hehkutetaan maailmalla.

Lapset ja koirat tulevat erinomaisesti toimeen, kunhan vanhemmat varmistavat, että kaikki sujuu aluksi hyvin. On tärkeää pitää aluksi huolta siitä, että lapsi ei satuta koiraa vahingossa tai tahallisesti.

Suurin osa lasten kimppuun kotona hyökänneistä koirista on kokenut jo pidempään jatkunutta häirintää ja väkivaltaa, vaikka lapsi ei sitä tarkoituksella olisi tehnytkään.

Tällä videolla yhden suloisimmista vauvan ja koiran välisistä hetkistä. Vauva meinaa nukahtaa istualteen ja se, mitä koira tekee seuraavaksi on aitoa ystävyyttä

Opossumi oli kuollut Brasiliassa, kun koira hyökkäsi ja tappoi sen. Traaginen tarina ei päättynyt vielä tähän, sillä opossumi oli 7 poikasen äiti ja myös ne olivat tuomittuja kuolemaan ilman omaa emoaan, The Dodo kirjoittaa sivullaan.

Poikaset löydettiin onneksi ajoissa ja ne vietiin Stephania Maldonadan luokse. Nainen toivoi, että poikaset oltaisiin viety eläinten turvataloon — paikka oli kuitenkin ääriään myöten täynnä, joten tämä ei onnistunut.

Stephanie päätti huolehtia poikasista itse, vaikka hänellä ei ollut siitä minkäänlaista aiempaa kokemusta.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Stephanie esitteli opossumit Prethinha-koiralleen. Prethina rakastui poikasiin välittömästi ja loppu onkin historiaa…

Voit katsoa ihanan videon alapuolelta: