Kissat ovat todella ketteriä ja niillä on huima ponnistusvoima. Kissat eivät myöskään koskaan laskeudu selälleen, toisin sanoen niitä voisi kutsua eläinkunnan ninjoiksi?

Omistaja oli kärsinyt öisin ongelmasta: kissa oli tullut makuuhuoneeseen ja herättänyt hänet avaamalla oven. “Fiksu” ihminen keksi tämän jälkeen keinon, jonka avulla kissa tulisi pysymään loitolla. Hän rakensi vesiesteen, jonka seurauksena kissa “ei pääsisi” enää makuuhuoneeseen. Viisas ja ketterä kissa ei kuitenkaan kauan tuskaillut uuden esteen kanssa.

Katsoin tämän videon ja olen 100% varma siitä, että kissat ovat maailmamme ovelimpia eläimiä!

Me kaikki olemme vuosien saatossa saaneet todeta, että papukaijat ovat todella sosiaalisia ja iloisilta vaikuttavia eläimiä. Sosiaalisuudestaan johtuen, linnut tarvitsevat ympärilleen ystäviä, joiden kanssa ne voivat “keskustella.” Ystäviksi sopivat toiset eläimet, ihmiset tai sitten lelut.

Tällä videolla näemme todella suloisen tilanteen: omistajat ovat ostaneet papukaijalleen uuden pupun. Lintu odottaa kärsimättömänä suurta paljastusta ja se ei meinaa pystyä pidättelemään onneaan nähdessään uuden ystävänsä.

Voit katsoa suloisen tilanteen alapuolelta:

Meri on majesteettinen näky — se osaa olla kirjaimellisesti jopa tappavan kaunis. Kaikki elämä on lähtöisin vedestä, jonka seurauksena on luonnollista, että tunnemme suurta kunnioitusta meriämme kohtaan.

Sri Lankan laivastossa työskentelevät merimiehet huomasivat vedessä erikoisen möykyn. He menivät lähemmäksi ja huomasivat, että möykky liikkui ja näytti taistelevan hengestään. Miehet olivat tehneet yllättävän löydön: meressä oli kaksi norsua.

Norsut olivat yrittäneet uida toiselle saarelle, mutta voimakas virta oli vienyt ne mennessään. Valtavat eläimet olivat hengenvaarassa ja ne tarvitsivat ihmisten apua enemmän kuin koskaan.

Pelastusoperaatioon kului useita tunteja, mutta eläimet saatiin lopulta hinattua turvallisesti rannalle. Norsut juoksivat tämän jälkeen takaisin metsään — norsut ovat varmasti ikuisesti kiitollisia ihmisille, jotka pelastivat ne.

Katso upea pelastusoperaatio alapuolelta:

Koirat ja kissat voivat tulla toimeen erinomaisella tavalla. Niiden ystävyys riippuu jonkin verran myös omistajan tilannetajusta. Tietyt koirat tai kissat ovat luonteeltaan aggressiivisempia tai sitten ne haluavat vain nauttia yksin kaikesta huomiosta.

Se, että kissat ja koirat eivät tulisi lainkaan toimeen on kuitenkin täysin väärä olettamus.

Tällä videolla koira saa tavata uuden perheenjäsenensä — kyseessä on pieni ja heiveröinen kissanpentu. En olisi voinut edes toivoa lämpimämpää vastaanottoa!

Koira on kirjaimellisesti todella iloinen ja se heiluttaa häntäänsä kuin viimeistä päivää. Kukapa ei kaipaisi itselleen suloista ja pientä leikkikaveria?

Metsästäjä oli asettunut passiin Indianassa, Yhdysvalloissa. Hän oli aivan hiljaa puskien keskellä, kunnes yllättävä vieras saapui paikalle. Tilanne jäi varmasti miehen mieleen ikuisesti.

Joe Pople, Leon Champine ja Corey Cook olivat metsästämässä kalkkunoita, kun he saivat yllätyksekseen kohdata uteliaita peuroja. Miehet huomasivat nopeasti, että eläimet olivat todella seurallisia ja ne rakastivat rapsutuksia.

Peurat olivat todella suloisia ja ne antoivat jopa “pusuja” maastoutuneille miehille.

Katso sadunomainen kohtaaminen alapuolelta: