Joskus on pakko päästää paineita ja tämä nuori koira sai kokea tilanteen kantapään kautta. Videolla omistaja kuvaa koiranpentua ja päättää pieraista samanaikaisesti. Koira reagoi tilanteeseen säpsähtämällä välittömästi hereille.

Eläimen hellyyttävä reaktio on kerännyt jo 4,6 miljoonaa katselukertaa.

Painin seuraaminen jakaa mielipiteitä kiinnostavuuden tasollaan. Jos kuitenkin ottelijoina on kaksi pörröistä kissanpentua minikokoisessa kehässä, joka on koristeltu veikein kissakuvin, ei varmasti kukaan voi olla kiinnostumatta!

Koirat tietävät tekevänsä joskus väärin, jolloin ne tuntevat syyllisyyden tunnetta. Huvittavaa on, että koirat ovat erittäin huonoja valehtelijoita ja ne paljastavat itsensä nopeasti.

Tällä videolla nainen kysyy koiriltaan, kumpi kakkasi lattialle. Tällöin toinen koirista nostaa tassunsa ja osoittaa kaveriaan, sillä mitä järkeä olisi ottaa syyt niskoilleen toisen tekemästä virheestä?

Vuosi 2016 pysyi Suomen Kissaliiton rekisteriin ilmoitettujen rotukissojen rekisteröintimäärältään suunnilleen samana edelliseen vuoteen nähden.

Neljättätoista vuotta peräkkäin rekisteröidyin rotu on ragdoll, joita rekisteröitiin Kissaliitossa vuoden aikana 750 kpl.

Toiseksi suosituin rotu on maine coon ja kolmanneksi ylsi pyhä birma.

Lähde: Suomen Kissaliitto

Alex on hyvä esimerkki siitä, millaiseksi koko elämänsä kahleissa elävät koirat muuttuvat. Koirat eivät sisimmiltään ole vihaisia ja aggressiivisia muita kohtaan, mutta kahlittuina ne saattavat muuttua ajan myötä vaarallisiksi.

Tapauksista, joissa koira on purrut aikuista, on kolme kertaa todennäköisempää, että kyseessä oli kahlittu koira. Lasten purematapauksissa todennäköisyys on viisinkertainen. Tämä osoittaa, että koiria ei kuulu pitää pihalla kahleissa koko elämänsä ajan, vaan myös ne tarvitsevat ystäviä, huolenpitoa ja rakkautta, pelkkä ruokakuppi ja koppi eivät riitä.

Videolla eläinsuojeluyhdistyksessä työskentelevä mies käy vapauttamassa Alex-koiran kahleista. Aluksi erittäin pelottavalta ja aggressiiviselta vaikuttava koira muuttuu täysin, kun se pääsee vapaaksi.