Koirat eivät tarvitse yleensä kenkiä, sillä niiden tassut ovat kuin luodut kävelemiseen. Joissakin tilanteissa, esimerkiksi kovalla pakkasella tai paahtavalla helteellä on kuitenkin turvauduttava kenkiin, jotka suojaavat koiran tassuja.

Koirat eivät ole kuitenkaan tottuneet tossuihin, jonka vuoksi ne saattavat olla aluksi todella ihmeissään uudesta vaatetuksestaan.

Omistaja oli ostanut koiralleen kengät ja hän päätti kuvata videolle koiransa ensiaskeleet.

Eläimen reaktio oli vähintäänkin huvittava!

Pienet lapset eivät aina tiedä omia rajojaan, jonka vuoksi niiden täytyy kokeilla niin sanotusti ”kepillä jäätä.”

Yksi tällaisista asioista on perheen koira, jonka kiusaaminen voi olla lapsen mielestä hassua. Tällaisessa tilanteessa vanhempien tulisi ehdottomasti puuttua tilanteeseen ja kertoa lapselle, että myös koiralla on tunteet ja oikeus omaan rauhaan. Kiusattu ja satutettu koira voi muuttua aggressiiviseksi ja pahimmillaan hyökätä lapsen kimppuun.

Tällä videolla näemme todella typerää toimintaa, sillä pieni lapsi potkii hiekalla makaavaa koiraa. Vanhemmat kuvaavat tilannetta videolle – tämä on asia, joka sai ainakin minut näkemään punaista. Vanhempien olisi ehdottomasti tullut puuttua tilanteeseen ja lopettaa nauraminen.

Voit katsoa tilanteen videolta ja selvittää kuinka koira kostaa lapselle.

Kengurut vaikuttavat leppoisilta, ruohoa syöviltä eläimiltä jotka pomppivat suloisesti laitumella. Todellisuudessa aikuinen uroskenguru on täyttä lihasta ja tappavan voimakas, kun se suuttuu.

Kellerberrinissä, Australiassa kenguruita metsästämässä ollut Joshua Hayden sai muistutuksen niiden voimasta.

19-vuotias Joshua oli ollut metsällä yhdessä veljensä kanssa. Veljekset olivat huomanneet kolme kengurua, joista yksi oli äkillisesti ”kadonnut.” Joshua katsoi tämän seurauksena ulos ikkunasta ja kenguru hyökkäsi samaan aikaan hänen kimppuunsa.

”Kenguru hyökkäsi automme kimppuun ja rikkoi jopa tuulilasin”, Joshua toteaa ABC -uutisille.

”Seuraavaksi se loikkasi minun luokseni ja iski minua leukaan.”

Kengurun isku sai Joshuan menettämään tajuntansa 30 sekunnin ajaksi. Josh kuljetti veljensä välittömästi sairaalaan, jossa kerrottiin että hänelle tultaisiin tekemään leikkaus 10 päivän kuluttua, kun kasvojen turvotus oli laskenut.

Voit katsoa oheisen videon, jossa tapauksesta kerrotaan tarkemmin!

Norsunpoikasta ”haastattelemassa” ollut mies ei saanut hetken rauhaa, kun eläin halusi leikkiä ystävänsä kanssa. Mies yritti kertoa surullisesta, mutta samalla tärkeästä ongelmasta, joka liittyy norsujen salametsästykseen.

Norsunluu on edelleen arvokasta kauppatavaraa pimeillä markkinoilla, jonka vuoksi salametsästäjät ampuvat norsuja ja sahaavat niiden torahampaat irti.

Pieni norsunpoikanen ei ole kuitenkaan tietoinen vaaratekijöistä ja se tekee sitä, minkä se osaa parhaiten – eli leikkii kuten kuka tahansa muukin poikanen.

Voit katsoa suloisen haastattelun alapuolelta!

Uudet tuttavuudet sekä arkipäiväiset asiat voivat olla vauvoille ja pennuille jopa jännittäviä. Uteliaisuus on ominaisuus, joka yhdistää kaikkia vauvoja, pentuja ja poikasia – tämä on tärkeä ominaisuus, sillä vain asioita tutkimalla voi oppia uusia asioita.

Videolla pieni koiranpentu tutustuu värikkääseen kurpitsaan. Pentu ei tunnu ymmärtävän sitä, että kurpitsa ei ole elävä olento – silti koiranpentu yrittää komentaa paikallaan seisovaa hedelmää.

Corgeja on käytetty alunperin paimenkoirina, jonka vuoksi pienen pennun vaistot kertovat, että kurpitsaa täytyy komentaa.

Voit katsoa suloisen videopätkän alapuolelta!

Evästevalinnat