Maru on internetin tunnetuin kissa, sillä se rakastaa erityisen paljon pahvilaatikoita. Tällä kertaa sen omistaja päätti rakentaa pieniä bokseja, joissa on hapsuista ja langoista askarreltu erilaisia peruukkeja. Kun kissa työntää päänsä laatikon reiästä ulos, se näyttää aivan mahdottoman suloiselta!

Katso hassu video alta:

Koirille pystyy opettamaan kaikenlaisia temppuja ja oikeastaan mielikuvitus on vain rajana. On suorastaan uskomatonta, kuinka hyvin koirat oppivat ja tulkitsevat ihmisten eleitä ja sanoja.

Tällä kertaa mies oli päättänyt opettaa koirallensa, kuinka eläin voisi piiloutua puiden taakse. Videolla näemme tilanteen, jossa mies pyytää koiraansa piiloutumaan ja eläin lähtee innoissaan juoksemaan kohti piilopaikkaansa. Pienen avustuksen myötä koira on lopulta maastoutunut täydellisesti.

Kultaisetnoutajat ovat luonteeltaan kerrassaan kultaisia, jonka vuoksi eläinten nimi istuu paremmin kuin hyvin. Noutajat tykkäävät nimensä mukaisesti myös noutaa asioita, aina kepeistä ruokaostoksiin.

Näemme videolla upean tilanteen, kun nainen tulee suuren ostoskuorman kanssa kaupasta. Koirat rientävät apuun ja alkavat pussi kerrallaan kantaa ruokaostoksia kotiin. Omistaja on varmasti tyytyväinen, kun hän saa apua näiltä ihanilta ja hyväsydämisiltä koirilta.

Kykyjenmetsästyskilpailuissa koirat yleensä esittävät temppuja tai suorittavat haastavia ratoja. Xena-koira ei kuitenkaan välitä juurikaan juoksemisesta, sillä se on päättänyt luoda uraa pop-laulajana. Xena osaa laulaa hyvin, jonka vuoksi se valitsikin Whitney Houstonin erittäin vaikean kappaleen.

Katso alla olevasta videosta, kun ylpeä omistaja toimii eräänlaisena kapellimestarina tämän suloisen ja hauskan esityksen aikana.

Olemme kuulleet, että haukottelu tarttuu ihmisiin ja nähtävästi myös väsymys. Videolla koira ja poika istuvat sohvalla, mutta kummankaan silmät eivät meinaa millään pysyä auki. Kaksikko taistelee ja yrittää katsoa ohjelmaa, mutta lopulta väsymys vie voiton.

Katso suloinen tilanne alla olevasta videosta: