Minipossuista on tullut suosittuja lemmikkieläimiä, sillä ne täysikasvuisinakin painavat vain 20-40 kiloa. Minipossut eivät vaadi pitkiä lenkkejä ja lisäksi ne ovat erittäin suloisia.

Tällä videolla omistaja rapsuttaa possuaan sängyllä ja eläin päästää samalla hauskoja ääniä, sekä hymyilee suloisesti.

Monien mielestä erityisesti naisilla menee valmistautumiseen käsittämättömän paljon aikaa. Tähän on kuitenkin monia syitä, sillä naisten on vaikea valita mekkoaan, meikkejään, sekä kampaustaan.  Olisihan typerää jos oma nainen näyttäisi rumalta ensitreffeillä!

Naisten tulisi näyttää tämä video miehilleen, jotta he ymmärtäisivät omaa rakastaan paremmin.

Valokuvaaminen vaatii runsaasti kärsivällisyyttä ja aikaa, jonka takia vain harvat ihmiset jaksavat sitä tehdä.

Daniel Csobot niminen kuvaaja jaksoi hääriä linssin takana niin kauan kunnes hän sai upean videonsa valmiiksi.  Videolla näet pätkiä eri kukista ja kasveista, jotka kasvavat.

Parkour on 1980-luvulla Ranskassa kehitetty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti paikasta A paikkaan B. Nyt pääset katsomaan, miltä kyseinen laji näyttää sen harrastajan silmissä.

Luvassa on korkeita paikkoja, voltteja  ja muita upeita temppuja. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseinen laji vaatii erittäin paljon harjoittelua ja videolla nähtäviä temppuja ei tule kokeilla kotioloissa.

*Huom. Videon aikana tapahtuva räjähdys on kovaääninen, joten laske kaiuttimiesi äänenvoimakkuutta.

Etelä-Koreassa nähtiin suuri kaasuräjähdys, joka johtui talossa syntyneestä kaasuvuodosta. Tapahtuma saatiin tallennettua kameralle, sillä vieressä olleessa autossa oli kojelautakamera.

Tapahtuman seurauksena muutama ihminen loukkaantui, mutta kukaan ei menettänyt henkeään.