Bentley on 9 kuukautta vanha minipossu, jonka videolla esiintyvä nainen pelasti ja adoptoi itselleen. Bentleyllä todettiin bakteeriperäinen aivokalvontulehdus, joka eläinlääkäreiden mukaan johtaa kuolemaan. Eläinlääkärit sanoivat, että Bentleyllä on juuri ja juuri 10% mahdollisuus selvitä hengissä.

Ihme tapahtui, ja Bentley selätti aivokalvontulehduksen. Valitettavasti tulehdus vei kuitenkin Bentleyn näön, ja se sokeutui kokonaan. Bentley joutuu olla eläinsairaalassa vielä jonkin aikaa tarkkailussa, mutta pääsee pian kotiin lepäämään.

Pientä possua pelottaa kovat sairaalaäänet, mutta onneksi sen omistaja yrittää olla mahdollisimman paljon sairaalassa rauhoittelemassa tätä. Omistaja laulaa possulle kauniisti – ja se ihan oikeasti auttaa. Bentley rauhoittuu heti, ja painaa päänsä omistajansa rintaa vasten. Joskus se jopa nukahtaa siihen, sillä siinä on niin hyvä olla.

”Haluan, että Bentley tuntee olonsa rakastetuksi. Yritän käydä mahdollisimman paljon sairaalassa kertomassa Bentleylle, ettei sillä ole mitään hätää, ja että se pääsee ihan pian kotiin.” 

Onneksi Bentleyllä on näin ihana omistaja, jonka lähellä se varmasti tuntee olevansa turvassa.

Monessa kielessä puhutaan dragonista. Sen suomalainen versio on kerrassaan hupaisa, kun sitä oikein miettii.

Sillä henkilöllä, kuka ikinä keksikään tämä ihanan sanayhdistelmän lohikäärme, saattoi ehkä olla jotain ylitsepääsemättömiä pelkotiloja käärmeitä ja kaloja kohtaan…

Lähde

Mikä olisikaan sen kivempi tapa valmistautua kevääseen, kuin tehdä värikkäät ja koristeelliset kynnet. Ne piristävät, vaikka aurinko ei aina paistaisikaan. Vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea kynsilakoista voikaan saada aikaiseksi.

Tässä 20 hauskaa ja kivaa esimerkkiä, joista voi ottaa mallia ja inspiraatiota omiinkin kynsilakkauksiin.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Värikästä kevättä!

11-vuotias Merideth Puckett laulaa videolla Adelen kappaleen Rolling In the Deep. Kun hänen ystävänsä, laulaja Egypt Dixon latasi videon Facebookiin, siitä tuli vuorokaudessa hitti. Kolme päivää latauksen jälkeen videolla oli jo yli 7 miljoonaa katselukertaa. Hauskan pätkästä tekee se, että Meridethin pikkusisko pyörii ja ilveilee kuvassa ja haluaa myöskin osansa huomiosta. Sopiva kaksikko – pitäähän jonkun hoitaa myös tanssikuviot.

Kaksi naista oli kanoottiretkellä, kun he pääsivät todistamaan todella kaunista näkyä. Naiset näkivät jonkin suuren massan lähestyvän heitä taivaalta, joka paljastui lähempää katsottuna tuhansiksi kottaraisiksi.

Linnut liikkuivat ryhmässä luoden kaunista ja ainutlaatuisen näköistä kuviota keskelle kirkasta taivasta. Lintujen muodostelma muistutti aivan tanssia, johon oltaisiin erikseen suunniteltu koreografia.

Onneksi naisilla oli kamera mukana, jolla he pystyivät ikuistamaan tämän uskomattoman näyn.

Evästevalinnat