Kaksi maailman ihaninta kultaisennoutajan pentua Colby ja Bleu innostuu ruokailusta joka kerta yhtä paljon. Niiden omistaja päätti kuvata sisarusten juoksua ruokakipolle yhdeksän kuukauden ajan. Ensimmäiset kirmaamiset on kuvattu, kun Colby ja Bleu olivat 11 viikon ikäisiä pieniä palleroita. Äkkiä ne kasvoivat, mutta mikään ei muuttunut – onneksi.

Vaikka moni on lukenutkin paljon erilaisista kehityshäiriöstä, harva ymmärtää kuitenkaan todella, mitä ne tarkoittavat tai miten ne näkyvät arjessa.

Siksi tämä video julkaistiin.

Danielle Jacobs latasi itsestään videon Youtubeen, jossa hän saa Aspergerin oireyhtymästä aiheutuvan kohtauksen. Hän lyö itseään ja luuhistuu pian maahan. Samson-koiran varoittaa, kun kohtaus on iskemässä. Tässä videolla näkyy, miten koira rauhoittaa häntä ja estää lyömästä itseään.

Danielle halusi jakaa tämän auttaakseen ihmisiä ymmärtämään oireyhtymää paremmin. Videon lataaminen nettiin vaati häneltä äärimmäistä rohkeutta.

Onko tuttu tunne, kun telkkaria katsoessa alkaa silmät painua kiinni? Sitten yhtäkkiä herää siihen, kun pää alkaa pilkkiä ja kaukosäädin tipahtaa lattialle.

Tämä pieni kissanpentu makoilee sylissä ja on juuri ja juuri vaipumassa unen pehmeään valtakuntaan. Mutta ei. Ei missään nimessä. Kissa ei anna periksi. Se taistelee itsensä hereillä, joka kerran kun pää retkahtaa takaviistoon. Sinnikäs pikku kaveri.

Kirjasto on loistava rentoutumispaikka, sillä siellä on mukavan rauhallista. Kirjastossa saa olla omissa oloissaan, ja rentoutua vaikkapa hyvän kirjan parissa. Moni tulee kirjastoon myös opiskelemaan tai tekemään töitä, sillä siellä pystyy keskittymään töihinsä täysin.

Tämä kaikki olisi tietysti vielä parempaa, jos jalkojen juuressa hääräisi pieniä kissanpentuja.

New Mexicossa kissojen seassa lukeminen on nyt mahdollista. Sinne on perustettu kissakirjasto, joka tarjoaa asiakkailleen karvaista lukemisseuraa. Siellä olevat kissat ovat omaa kotia vailla, ja ihmiset voivat halutessaan adoptoida kissoja itselleen.

Kissakirjasto on noussut suureen suosioon lyhyessä ajassa. Siellä vierailleet ihmiset kertovat, että kissojen läsnäolo rentouttaa ja auttaa lievittämään stressiä.

Mikä olisikaan sen parempaa, kuin törmätä tällaiseen näkyyn kirjastossa?

Lähde

Nämä pienet veijarit tekevät mielellään töitä kanssasi.

Lähde

Lähde

Lähde

Jo yli 100 kissaa on saanut oman kodin kirjaston ansiosta.

Lähde

Eikä mikään ihme…

Lähde

Lähde

… eihän tällaisia ihanuuksia vaan voi vastustaa.

Lähde

Lähde: Viralnova

Noushka on saksanpaimenkoira, joka eleli löytöeläinkodissa ennen kuin sen nykyinen omistaja sai siitä uuden ihanan ystävän. Tällä videolla Noushka kuulee huskykoiran juttelua Youtube-videolta ja sen pää kääntyilee hämmästyksestä ympäriinsä, kun se keskittyy oikein kunnolla kuuntelemaan. Ihana!

Evästevalinnat