Tämä siili on nähnyt enemmän maailmaa kuin suurin osa meistä.

Sen nimi on Biddy, ja se on 3-vuotias kääpiösiili. Biddy asuu Oregonissa paljon matkailevan pariskunnan lemmikkinä. Sille on tullut tutuksi valkoiset hanget ja trooppiset hiekkarannat. Se on nähnyt mitä erilaisimpia paikkoja ja saanut sitä kautta faneja ympäri maailmaa. Ei taida nimittäin ihan joka päivä tulla matkustavaa siiliä vastaan.

Omistajat tekivät oman Instagram-tilin Biddylle. Sinne he laittavat kuvia reissaavasta siilistä. Biddyllä on jo 400 000 seuraajaa ja luku kasvaa kovaa vauhtia.

Lisää Biddyn suloisia kuvia voi katsoa täältä.

Lähde: Instagram

Kissat on ihan hupsuja. Myöskin tämä kaveri. Se nimittäin työntää kielensä ulos aina, kun kuulee teipin repäisemisen äänen. Tai enemmänkin tämä näyttää siltä, että kielellä on oma tahto ja se työntyy ulos itsestään. Ja sitten kissa vetää sen takaisin sisälle.

Musta labradorinnoutaja Rafi tykkää leikkiä ja riehua lumessa.

Tällä kertaa lumi on pakkautunut sen verran tiiviiseen pakettiin, ettei siinä hirveästi voi möyhiä. Mutta ei se tietenkään mitään haittaa, sillä Rafi päättää laskea mäkeä liukasta pintaa pitkin. Se käy pötkölleen lumeen, puskee hetken aikaa ja lähtee sitten valumaan alamäkeen.

Ensin näyttää siltä, että tämä mies on hullu. Hän näpertää auki porttia, jonka takana pomppii leijona. Sellainen leijona, joka ei malta odottaa pääsevänsä syöksymään ovesta ulos.

Mutta kun mies on avannut oven, tämä valtava innokas kaveri tekeekin jotain aika suloista. Se nimittäin hyppää miehen syliin puskemaan ja halimaan. Semmoinen leijona, oikea hirmu.

Ensin maisema näyttää ihan tavalliselta kivikkoiselta rinteeltä. Mutta yhtäkkiä sieltä nouseekin muutama kaveri, jotka lähtevät livohkaan. Tässä yritetään siis saada kiinni ihan oikeaa luomulihaa, ja kun laukaus kajahtaa – tosin ohi – piiloista nousee tahreja, villivuohen kaltaisia eläimiä. Erinomaisia piiloutujia!