Maidon tai jossain tapauksessa jugurtin lorauttaminen aamumuroihin on arkipäivää, mutta oletko ajatellut, että murojen kanssa voisi maistella myös appelsiinimehua tai likööriä? Katso hauskalta videolta Revelist-sivuston toimittajan reaktiot.

Sälekaihtimet ovat tärkeä osa asuntoa varsinkin silloin, kun naapurit näkisivät muuten suoraan sisään olo- tai makuuhuoneeseen. Harmillista on kuitenkin se, että ne ovat usein harmaita ja tylsän näköisiä.

Tällä menetelmällä voit melko yksinkertaisesti tuunata sälekaihtimistasi niin sievät kuin itse haluat. Sinun tarvitsee vain valita kangas ja kiinnittää se videolla näytettyjen ohjeiden mukaisesti.

Hienon sisustuksen luominen ei aina tarkoita sitä, että lompakosta täytyy hävitä iso summa rahaa. Kekseliäisyydellä, luovuudella ja ahkeruudella saa ihmeitä aikaan!

Molly jäi orvoksi, kun salametsästäjät ampuivat sen äidin. Nyt Molly saa syödä paljon lempiruokaansa smoothieta ja ihmiset rasvaavat sen arpia. Virtahepo Emma toimii Mollyn sijaisäitinä ja niillä molemmilla on hyvät mahdollisuudet vapautua takaisin luontoon.

Moisturising a baby hippoMoisturising Molly, the orphaned baby hippo whose mother was shot by poachers. Nature’s Miracle Orphans returns Sunday night BBC One.

Posted by BBC Earth on Sunday, 6 March 2016

Viiden viikon aikana kuvattu video näyttää pikkuisen ruskean karvapallon hellyyttävän kasvun ihan oikeaksi punaturkkiseksi ketuksi.

Iso-Britannialainen Wildlife Aid -vapaaehtoisjärjestö on erikoistunut villieläinten suojeluun, pelastamiseen ja luontoon palauttamiseen.

He julkaisivat sydäntä lämmittävän nopeutetun videon nuoresta orvoksi jääneestä kettutytöstä. Normaalisti ketut jättävät äitinsä vasta 8–10 kuukauden iässä.

Kaikki ei ole ulkopäin sitä, miltä se näyttää…

Moni suomalainen viettää aikaansa mökilla ja aivan syystä. Luonnon keskellä on helppo unohtaa kaikki arjen huolet ja tätä kautta myös rentoutua. Kaiken kuitenkin kruunaa sauna, josta mennään ilkosilteen järveen uimaan… Tuliko jo ikävä kesää?

The cottage company -nimellä tunnettu yritys valmistaa erittäin idyllisiä ja kauniita mökkejä, jotka hurmaavat varsinkin sisältäpäin.

Jo ulkoapäin todella sievältä näyttävä satumökki yllättää katsojat sisäpuolelta.

12

Kuisti antaa jo hieman esimakua tulevasta…

11

Sisäpuolella odottaa avara ja valoisa mökki, jossa voisi viettää useammankin yön.

10

Modernisti, mutta idyllisesti sisutettu mökki saa aistit rentoutumaan ja mielen asettumaan todelliseen lomafiilikseen.

9

Tilavassa ja valoisassa keittiössä on mukava tehdä pöperöt muun muassa yhteistä juhannusateriaa varten.

8

Lasitetulla terassilla on mukava juoda aamukahvit.

7

Mökin designissa on otettu huomioon perinteisiä ja moderneja arvoja.

6

5

4

Yläkerrassa voi lukea rauhassa kirjaa tai ottaa pienet nokoset.

3

2

Ympärille jätetty metsä kruunaa kokonaisuuden.

1

Kuvat: TheCottageCompany