Nettiin ladattiin hetki sitten kuva, jossa näkyy kun auringonpimennyksen aikaan auringon uloimmat reunat tulevat esiin pirunsarvien lailla.

Monet ihmiset uskovat Maya-kalenterin ennustukseen, jonka mukaan maailmanloppu tulisi vuonna 2012, eli kun kyseinen kalenteri päättyy.

Totta tai tarua, tämä kuva nostattaa ainakin ihon kananlihalle…

Pysäköiminen on asia, jossa monilla on parantamisen varaa. Inva-paikalle jättäminen, usean ruudun käyttäminen, ajoradan tukkiminen ja muut törttöilyt ovat arkipäivää huonon parkkeeraajan elämässä. Keräsimme yhteen kuvia autoihin jätetyistä lapuista, jotka moittivat parkkeeraajan taitoja tai vastaavasti puolustelevat huonoa parkkeeraamista.

Hauskaa viesteissä on se, että ne eivät ole suinkaan poliisin jättämiä huomautuksia, vaan tavallisen ohikulkijan, naapurin tai auton omistajan itse jättämiä!

Oletko itse törmännyt vastaaviin lappuihin, tai erityisen huonoon parkkeeraamiseen?
Kerro se meille kommentti-kenttään alhaalla!

Ennen Facebookin julkaisua Mark Zuckerbergin oli päätettävä tulisiko hän tekemään töitä Facebookin parissa, vai samankaltaista projektia Winklevossien kaksosten kanssa.

Tämä keskustelu tuo esille Mark Zuckerbergin halua tehdä “omaa” asiaansa, mielummin kuin työskennellä muiden alaisena. Zuckerbergin asenne on silmiin pistävää, sillä hän ei usko tulevan deittisivuston saavan suosiota ja haukkuu koko ideaa huonoksi. Zuckerberg on kuitenkin varma, että Facebook tulee menestymään ja rahoituspuolikin on kunnossa. Keskustelun edetessä käy myös ilmi, että hänet potkittiin ulos koulusta Facebook-projektin seurauksena.

Tänä päivänä Zuckerberg on Facebookin suurin omistaja yhtiön pörssiinlistautumisen jälkeen. Hänellä on hallussaan 28,4 prosenttia osakkeista. Zuckerbergilla on paljon valtaa Facebookin päätöksissä, sillä hän pitää hallussaan 56,9 prosenttia yrityksen kokonaisäänivallasta. Zuckerberg avioitui 19. toukokuuta 2012 Priscilla Chanin kanssa.

Tässä on Zuckerbergin ja hänen kaverinsa käymä keskustelu:

Before launching TheFacebook.com, Zuckerberg had to decide whether to work on it or a similar project he was already working with his Harvard schoolmates, the Winklevoss twins. This is the conversation where he works out that he'd like to do his own thing.

 Then Zuckerberg had to decide whether or not to tell the Winklevosses he was working on a competing project. Here, he says he is going to

Zuckerberg talks about his cofounder, and first investor, Eduardo Saverin. Even then, Zuckerberg's emphasis was the product, not the money.

Shortly after launching TheFacebook.com, Zuckerberg joked about how strange it was that users were so willing to share private data with him

When TheFacebook.com launched, the Winklevosses complained to Harvard, and Zuckerberg worried about getting booted out.

Massive driftwood tree

Ennennäkemättömän suuri puu on ajautunut Washingtonin olympiapuiston rantaan.

Puun alkuperäisestä sijainnista ei ole tietoa, mutta tutkijat epäilevät puun ajelehtineen melko pitkän ajan. Ihmisten onneksi puu ajautui rantaan, sillä se olisi voinut aiheuttaa merellä mittavaa vahinkoa törmätessään laivoihin. Puun koosta viitteitä antaa nainen kuvassa, joka on 180 senttimetriä pitkä.

13a1009e94df1cd6dc445e34b1fb55c864fbed30_m

Tämä kuva saattaa järkyttää joitakin katsojia, sillä pienen lapsen kallo muistuttaa aivan avaruusoliota.

Ihmisen ensimmäiset maitohampaat puhkeavat noin puolen vuoden iässä ja ne alkavat korvautua pysyvillä hampailla noin kuuden vuoden iässä. On myös tapauksia, kun aikuiselle on kasvanut kolmannet hampaat. Lisonin tapauksessa vuonna 1896 Ranskassa potilaalle oli kasvanut neljäs hammaskerta ja voimme vain kuvitella, miltä röntgenkuva olisi näyttänyt.