Äidin kosketuksella saattaa olla jopa taikavoimia ja sen todistaa tämä video. Nainen silittää vastasyntyneen päätä hellästi ja vauvan hymy on sanoinkuvaamaton. Yksinkertaiset asiat elämässä ovat niitä kauneimpia!

 

Monilla ihmisillä on nykyään tatuointeja, eikä tarvitse tarkoittaa mitään sen erityisempää. Jotkut haluavat peittää koko selkänsä lohikäärmeillä ja jotkut taas pitävät pienemmistä taideteoksista. Korealainen Playground Tattoo on erikoistunut äärimmäisen pikkuruisiin tatuointeihin, jotka hurmaavat yksinkertaisuudellaan. Vain muutama viiva ja lopputulos on uskomattoman kaunis.

 

Arjen kiireissä tulee sutaistua usein pitkät hiukset ponihännälle, mutta kyseinen kampaus voi olla muutakin kuin hiirenhäntä niskan päällä. Tällä videolla näet helpon rutiinin, jolla saat ponihännästäsi näyttävän ja tuuhean. Salainen kikka on tehdä se osissa ja käyttää hiusklipsejä eri kerroksiin.

Martinselkosen eräkeskuksessa päästiin todistamaan ihanaa hetkeä, jossa äitikarhu kutsui pentunsa alas puusta, jotta se pääsisi imettämään niitä.

Video on kerännyt huimat 800 tuhatta katselukertaa eikä ihme, sillä rakkaus paistaa videolta ihanalla tavalla. Video on myös hieno esimerkki siitä, että karhut eivät ole niin pelottavia kuin moni ihminen mielessään kuvittelee.

Me kaikki tarvitsemme tämänkaltaista rakkautta. <3

Lähde: Facebook / Martinselkonen

Ajatusten lukeminen on mahdollista, sillä ihmisten kasvot paljastavat pienen pieniä piirteitä, joita lahjakkaat ihmiset pystyvät tulkitsemaan.

Amerikan Talent -esityksessä nähtiin uskomaton esitys, jossa lavalle astellut pari ennusti kaikki tuomarien valinnat. Tuomarien tehtävänä oli valita karkkeja ja naisen tehtävänä oli ennustaa, mitä he olivat valinneet.

Lopussa tilanteeseen tulee kuitenkin todellinen juonenkäänne, joka saa kaikki ihmiset hämmästyksiin.