Ei ole mitään ärsyttävämpää tunnetta, kun olet juuri ostanut uuden takin ja siitä meneekin vetoketju rikki. Tällöin voit vielä ehkä palauttaa vaatteen, mutta yleensä takuut ovat jo menneet umpeen, jonka seurauksena takki saattaa unohtua hyllyyn.

Älä kuitenkaan luovu toivosta, vaan yritä korjata vetoketjusi tällä videolla näytettävän niksin avulla.

Marisa Hamamoto sai nuorena kokea kauhean tilanteen, kun lääkäri kertoi hänelle uutisen siitä, että nainen ei välttämättä tulisi enää koskaan kävelemään. Marisa oli ollut tavallisella tanssitunnilla, kun yhtäkkiä hän luhistui maahan, eikä hän pystynyt liikuttamaan raajojaan. Nainen oli halvaantunut niskasta alaspäin, mutta kuin ihmeen kaupalla hän parantui.

Halvaantumisen aikana Marisa sai idean pyörätuolin avulla tanssimisesta. Hän perusti InfiniteFlowDance -nimisen yrityksen, joka tarjoaa tanssitunteja halvaantuneille ihmisille. Yrityksen tarkoituksena on bisneksen lisäksi antaa ihmisille toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Katso video yläpuolelta!

Palomiehet saivat tavallisesta poikkeavan tehtävän, kun lammella olleet ihmiset huomasivat jäihin pudonneen koiran. Koira oli kylmissään ja se ulvoi apua, sillä se ei omin avuin päässyt ylös vedestä.

Jää oli onneksi sen verran ohutta, että palomiehet pääsivät koiran luokse veneen avulla. Lopulta he saivat koiran noukittua veneeseen, jonka jälkeen eläin pääsi turvaan. Koira käärittiin samantien huopaan, jonka jälkeen se kuljetettiin eläinlääkäriin.

Bob Wood on soittanut kitaraa koko elämänsä ajan ja sen kuulee nopeasti, kun hän aloittaa soittamisen. Vanhus on elävä todiste siitä, että ulkonäkö saattaa pettää.

Miehen sormet liikkuvat nopeammin kuin 18-vuotiaan nuorukaisen. Liikkeessä olleet ihmiset alkoivat välittömästi kuvata miestä, kun hän aloitti jammailemaan kitarallaan.

Kissoilla on myös herkkä puoli, jota ne osaavat näyttää tarpeen tullen. Videolla vauva saa tavata ensimmäistä kertaa perheen kissan ja kohtaaminen on selvästi jännittävä. Kissa kävelee vauvan ympärillä ja lapsi nauraa iloisena.

Kaksikko ystävystyi selvästi nopeasti ja heillä tulee varmasti olemaan hauskaa yhdessä tulevina vuosina. Tällä videolla näemme aitoa ystävyyttä ja todellista joulufiilistä.