Englannissa ja videopalvelu Youtubessa ihmetyttää 86- vuotiaan Johanna Quaas voimistelutaidot ja notkeus. Videolla Johanna tekee uskotmattomia pyörähdyksiä ja seisoo käsillään nojapuilla. Temput ovat haastavia jo nuorille ja vahvoille urheilioille, mutta Johanna saa ne näyttämään todella helpolta ja yksinkertaiselta.

 

Johannan uskomaton nojapuu esitys julkaistiin Youtubessa 26. maaliskuuta

 

Samaan aikaan julkaistiin myös vanhuksen ketterä permanto näytös.

 

 

30.3.2012 pelatun Dallas Starsin ja Vancouver Canucksien välisen ottelun alkulämmittelyssä nähtiin huvittava tilanne kun maalivahti Kari Lehtonen ampuu kiekon vahingossa laidan yli suoraan faniansa naamaan. Huvittavan tilanteesta tekee se, että Lehtosen huomatessa aiheuttaneensa vahingon, hän käy hakemassa pyyhkeen fanille, jotta tämä voi tyrehdyttää verta vuotavan nenän, mutta fanin vieressä oleva nainen luulee pyyhkeen oleva hänelle ja repäisee pyyhkeen verta vuotavan miehen käsistä.

Selitysten jälkeen mies saa lopulta pyyhkeen takaisin itselleen naiselta ja saa tyrehdytettyä verta vuotavan nenänsä. Muistoksi tilanteesta ja pelistä, mies saa kiekon ja pyyhkeen lisäksi Kari Lehtosen mailan.

Transformers -elokuvista tutun kaunottaren, Megan Foxin, uskotaan olevan nyt raskaana. Uusimman Star Magazine -lehden mukaan, tähti olisi odottamassa ensimmäistä lastaan miehelleen Brian Austin Greenille.

“He ovat juuri saaneet tietää asiasta ja ovat todella innoissaan” lähde kertoo. Megan ja Brian ovat yrittäneet pitää tiedon asiasta vain perheiden ja ystävien keskuudessa, mikä on tuottanut vaikeuksia, sillä he ovat todella innoissaan lapsen tulosta.

Megan Fox ja Brian Austin Green ovat olleet naimissa vuodesta 2010 lähtien  ja Megan on toimittanut siitä lähin äitipuolen  virkaa Brianin 10-vuotiaalle pojalle, Kassiukselle.

10-vuotta täyttävä Summer Up – festivaali on varmistanut Mohombin esiintymään heinäkuussa Lahdessa!
Viime vuonna Lloyd Banksin kiinnittänyt Summer Up – festivaali on kaksipäiväinen, kävijämäärältään Suomen suurin vuosittainen urbaanin musiikin festivaali, joka järjestetään heinäkuussa.

Afrikkalais-ruotsalainen Mohombi nousi suuren yleisöön tietoisuuteen hitillään Bumpy Ride vuoden 2010 kesällä, ja hittiputkea ovat jatkaneet muunmuassa kappaleet Dirty Situation ja In your head. Mohombi on työskennellyt monien kansainvälisten tähtien, kuten Pitbullin, Nellyn sekä Akonin kanssa.

Odotellessasi itse tapahtumaa, hanki kesäfiilistä kuuntelemalla Mohombin Coconut Tree!

6. – 7. heinäkuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät myös mm. GG Caravan ja Cheek.

Thaimaassa kuvatussa videossa elefantti hauskuuttaa pariskuntaa uskomattomilla taidoillaan. Elefantti nimittäin näppäilee ja leikkii Samsung Galaxy Note laitteella kuin vanha tekijä.

Elefantti muun muassa tanssii musiikin tahtiin, jonka itse laittoi soimaan, selailee valokuvia, piirtää, soittaa kitaraa sekä lopuksi hieluttaa vielä kärsäänsä näkemiin merkiksi.

Videon lisääjän mukaan video on täysin aito, eikä se sisällä tehostekuvia, eikä piiloleikkauksia. Kyseessä on vain harvinaisen viisas yksilö.