Tatuoinnit ovat ihon pysyvää koristelemista väriaineilla. Tatuoinnit ovat tullut hyvin yleisiksi ympäri maailmaa ja niitä näkee todella monella iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Alla olevat 31 hauskaa kuvaa näyttävät ettei tatuoinnin pidä välttämättä olla jotain merkityksellistä tai pitkään harkittua.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

Netti on pullollaan hauskoja eläinvideoita, mutta tälle videolle on koottu kaikkien aikojen hauskimmat eläimet joille saa nauraa vedet silmissä!

Kykyjenetsintäkilpailuissa tulee silloin tällöin esiin uskomattomia lahjakkuuksia, kuten tällä videolla tulet näkemään.

Jai Waetford on 14-vuotias poika Australiasta joka laulaa erittäin kauniilla äänellä. Esityksen aikana koko tuomaristo ja yleisö alkoi itkemään ja on aivan varmaa, että kyseinen lahjakkuus tulee olemaan korkeilla sijoituksilla Australian X-factor kilpailussa.

Jojo on lelu, joka koostuu akselilla toisiinsa yhdistetystä kahdesta samankokoisesta, pyöreästä osasta sekä narusta, joka kiertyy akselin ympärille. Jojo voidaan tehdä puusta, metallista tai muovista. Jojo on maailman vanhimpia tunnettuja leluja.

Jojoileminen vaatii paljon kordinaatiokykyä ja keskittymistä. Videolla näet miten homma toimii, kun asialla on jojoilun maailmanmestari.

Tanssiminen on erittäin mukava laji katseltavaksi, kun asialla ovat ammattilaiset. Ukrainan Talentissa nähtiin upea ja koskettava tanssiesitys, joka veti koko yleisön ja tuomarit ymmälleen.

Pariskunta pääsi yksimielisesti jatkoon kilpailussa.