Teksasissa Amerikkalaisen jalkapallojoukkueen suorittama hämäys on saanut huimaa suosiota internetissä!

Videolla joukkueen pelinrakentaja ottaa pallon käsiinsä ja käytännössä kävelee puolustuksen ohi. Vastustajajoukkueen pelaajat eivät käsitä tilannetta ja antavat pojan kävellä, kunnes he tajuavat tämän olevan harhautus. Reaktiot tulevat kuitenkin sen verran myöhässä, että poika ehtii juoksemaan maaliin.

Koirien kouluttaminen on taitolaji, jotkut epäonnistuvat surkeasti siinä, kun taas toiset ovat lajissa suorastaan neroja!

Nyt Yhdysvaltalainen mies on opettanut koirilleen hieman epätavallisemman tempun. Eläimet nimittäin irvistävät kameralle aina kun koirista otetaan kuvia, lopputulos on mahtava.

Idolsista tutuksi tullut Jannika B julkaisi tänään uuden singlensä Hulluksi Onnesta.

28. helmikuuta 1985 syntynyt Jannika on lähtöisin musikaalisesta perheestä. Pienestä pitäen on hänen elämänsä täyttänyt musiikki, laulu ja tanssi. Jannika oppi tanssimaan jo ennen kuin edes käveli ja rytmi oli heti hallussa.  Balettiharrastus alkoi jo 3-vuotiaana ja siitä asti hän on ollut lavalla kuin kotonaan.

Helmikuussa Jannika perusti oman Ona -nimisen levymerkin sekä solmi mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Hulluksi Onnesta -kappaleen on tuottanut Jonas Olsson.

efcDR

Vivas.fi järjestää yhteistyössä Weekend -festivaalin kanssa kilpailun, jossa arvotaan kaksi kahden päivän lippua Weekend -festivaaliin.

Weekend Festival järjestetään ensimmäistä kertaa 17.-18.8 Espossa Luukin ulkoilualueella.

Weekendissä esiintyy mm. David Guetta, Skrillex, Cheek, Hurts, Stig ja monia muita tähtinimiä!

Liput arvotaan 09.07. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan sivuillamme.

Liput arvotaan kahdelle eri henkilölle, molemmille yksi kappale.

1. Tykkää meistä Facebookissa: Facebook.com/vivas.demo.site
2. Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi
3. Tykkää ja jaa tämä kuva!

HUOM! Et voi voittaa kilpailua ellet ole tykännyt Vivas.fi:stä Facebookisssa, ja jakanut sieltä löytyvän kilpailukuvan!

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

 

Kilpailu on päättynyt, liput voitti Mariel P. Helsingistä!

TyFrq

Kaikkihan tietävät naisten leuhkivan miestensä peniksestä ystävättäreilleen. Nyt Cosmopolitan-lehti paljastaa miesten näkökannan asiaan.

Tutkimuksen mukaan 73% miehistä haluavat kumppaninsa kertovan maailmalle sukukalleuksistaan, ja jopa kannustavat naista tekemään niin. Usein naiset myös valehtelevat miehen ylpeyden kokoa suuremmaksi.

Vaikka nainen yleensä ’johtaa’ suutelua varsinkin suhteen alussa, jopa 90% miehistä silti haluaisi naisensa kertovan maailmalle että mies on loistava suutelemaan, vaikkei asia aina näin olisikaan.

Lähde: Stara.fi