Mainoksen tarkoituksena on saada asiakas kiinnostumaan jostakin tuotteesta ja hyvän mainoksen ominaispiirteisiin kuuluu, että se jää ihmisen mieleen. Tämä bussimainos on ehkä ylilyövin, mutta samalla mieleenpainuvin mainos ikinä. Katso tämä hassu video ja kerro mielipiteesi meille!

SmackDown-sarjasta tuttu Triple H oli aloittamassa otteluaan tuttuun tapaan, kun hän huomasi Downin oireryhtymää sairastavan fanin.

Painija rikkoo esityksensä, ja kysyy pojalta haluaisiko hän tulla käymään lavalla. Nuori fani vastaa myöntävästi ja turvamiehet auttavat hänet lavalle tuulettamaan idoliensa kanssa.

Venäjällä muotiin tullut jumpstyle tanssi on nimensä mukaisesti tanssimista hyppimällä. Videolla alkulämmittelyn jälkeen 0.33 alkaa uskomattoman rytmikäs ja nopea tanssiminen.

Irtoaako tällä tanssimisella yökerhoissa, testaa ja kommentoi tuloksesi alhaalla olevaan kommenttikenttään!

Jimmy Kimmel päätti käyttää hyväkseen ihmisten hyväuskoisuutta ja huijasi amerikkalaisia luulemaan vanhaa iPhone neljää uudeksi vitoseksi.

Ihmiset menevät lankaa täydestä, ja ylistävät miten se on paljon parempi.

”Oh its way better!”


Tämä moottoripyöräilijä oli erittäin onnekas selvitessään näin rajusta onnettomuudesta. Sairaalasta tulleiden tietojen mukaan miehellä todettiin vain murtunut käsi, sekä jalka. Miehen Kawasaki merkkisestä moottoripyörästä ei jäänyt paljoa jäljelle!

Evästevalinnat