Kissa oli mennyt MCdonalds Happy Meal-aterian sisälle. Kissa piti pussia ilmeisesti linnakkeenaan ja aikoi puolustaa sitä hyökkääjien varalta.


Koirat eivät pidä yleensä pidä kissoista, mutta tämä koira päätti uhrautua sanomaan miau, jotta se saisi herkkupalan.


Tämä vesilisko laji on niin myrkyllinen, että sammakon syödessä ja niellessä liskon se kuolee muutamissa minuuteissa ja hetken kuluttua vesilisko ryömii ulos sammakon suusta.

Koirat ovat erityisen söpöjä syntyessään, sillä niillä on pehmeä turkki, leikkisä luonne ja iloinen asenne elämään. Nämä pitbullien poikaset ovat vain muutamien kuukausien ikäisiä ja ne elävät onnellista elämää eripuolilla maailmaa.

20.

Lähde: dzinelvrslc

19.

Lähde: realhorrorshoww

18.

Lähde: kingston_rey_photography

17.

Lähde: pawnation.com

16.

Lähde: delina

15.

Lähde: coolchaser.com

14.

Lähde: chmurkahawaiialohimauie

13.

Lähde: madness-isgenius

12.

Lähde: luckydogrescueblog.blogspot.com

11.

Lähde: onpuppies.com

10.

Lähde: imgur.com

9.

Lähde: julieanna

8.

Lähde: flickr.com

7.

Lähde: kingston_rey_photography

6.

Lähde: istolethespaceshuttle

5.

Lähde: yorkiemaltese408

4.

Lähde: celebbest.com

3.

Lähde: craftytails.wordpress.com

2.

Lähde: stephareno

1.

Lähde: mwampler


Nebraskassa tapahtui törkeä poliisin suorittama rikos. 18 kuukauden ikäinen “Bos” niminen Rottweiler ammuttiin julmasti, sillä poliisi väitti koiran olleen uhka ihmisille. Valvontakamerat kuitenkin todistavat aivan toista: Bos oli istunut ja leikkinyt omalla pihallaan, kunnes paikalle tullut vihainen poliisi päätti purkaa raivoaan ampumalla koiran. Koiraa ammuttiin 4 kertaa ja lopulta eläin kaatuu maahan kuolleena. Poliisi Huffman on ollut aiemmin syytettynä aseistamattoman ihmisen taposta, joka oli miehen mukaan ollut myös uhka ympärillä oleville ihmisille. Nyt Bos koiran omistaja aikoo levittää videota ihmisille ja viedä poliisin vastuuseen törkeästä eläimen taposta ja rääkkäyksestä. Videon lopussa poliisi yrittää peittää jälkensä parhaansa mukaan pesemällä pois veren maasta ja raahamalla koiran nurmikolle.

Tämä poliisi on pakko laittaa vastuuseen teostaan, joten auta koiran omistajaa jakamalla video kavereillesi!