Silloin tällöin artistit nousevat pinnalle netissä erittäin nopeasti. Tällä kertaa nopea nousu kuuluisuuteen ei kuitenkaan johtunut laulajan hyvistä laulutaidoista.

D4NNY:n tekemä kappale “Goodbye” on kerännyt Youtubessa yli 200 tuhatta näyttöä muutamassa päivässä, eikä surkean biisin nousulle näy loppua.  On kuitenkin hyvä asia ettei kaveri välitä vihaajistaan, vaan on ostanut myös lippiksen, jossa lukee: “I love haters”.

Artistin kappaleen viesti menee ainakin perille , sillä sen tarkoitus on toivottaa hyvästit kaikille vihaajille, sekä rakkaille. Toivotaan, että D4NNY saa levytyssopimuksen mahdollisimman pian!

 

Lentokoneissa matkustaminen tuntuu monen ihmisen mielestä erittäin pitkäveteiseltä ja aikaa on vaikea saada kulumaan nopeasti. Lentokoneessa on myös melko tarkat säännöt, jonka takia hauskanpito rajoittuu entisestään.

Tällä videolla ihmiset olivat kuitenkin keksineet hauskan pilan, joka säikäytti lentoemännän toden teolla. Jalaton mies oli piiloutunut tavaroiden säilytystilaan ja lentoemännän avatessa luukun hän sai kokea yllätyksen.

Tanssiva lokki saattaa olla harvinaisempi näky kaduilla. Lokkien tamppaukseen on kuitenkin syy: ne hakkaavat jakonjansa maata vasten matkiakseen sadetta, jonka avulla kastemadot nousevat pintaan.

Tällä lokilla oli kuitenkin omat reivit menossa, sillä se rymisteli jalkojansa betonilaattoja vasten.

 

Swedish House Mafia oli ruotsalainen house-musiikkia tekevä dj-ryhmä, johon kuuluivat Axwell, Sebastian Ingrosso ja Steve Angello.

Kesäkuussa 2012 Swedish House Mafia ilmoitti lopettavansa One Last Tour -kiertueensa jälkeen. Yhtyeen jäähyväiskonsertti järjesettiin Miamissa Ultra Music Festivaleilla maaliskuussa.

One” niminen kappale julkaistiin vuonna 2010, ja se oli yhtyeen ensimmäinen Swedish House Mafia -nimellä julkaistu single. Videolla miehet kuulevat ensimmäistä kertaa kappaleen melodian, ja he alkavat työstämään siitä hittibiisiä.

Nyt kappaleella on yli 44 miljoonaa näyttökertaa jo pelkästään YouTubessa.

Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitseva Kalifornia esitetään populaarikulttuurissa aurinkoisena unelmien kotina, ja se tunnetaan parhaiten kukoistavasta viihdeteollisuudesta.  Kaliforniassa asuu yli 37 miljoonaa ihmistä, ja se on liittovaltion väkiluvultaan suurin osavaltio.

Kalifornian kauniiden maisemien alla piilee kuitenkin järkyttävä tilasto: Osavaltion vankien määrä kasvaa keskimäärin 5% vuodessa. Kaliforniassa on tällä hetkellä noin 230 000 vankia, mikä vastaa noin 0.62% väestöstä. Suomessa luku on noin 0.06%.

Osavaltion yksi suurimmista vankiloiden täyttäjistä on valtion alullepanema huumeiden vastainen sota, joka on kuitenkin epäonnistunut pahasti. Esimerkiksi Kansainvälisen huumepolitiikan komissio julkaisi juuri raportin, jonka mukaan sota on vain voimistanut järjestäytynyttä rikollisuutta ja maksanut veronmaksajille miljoonia. Raportin tuottaneeseen komissioon kuuluvat muun muassa YK:n entinen pääsihteeri Kofi Annan, Euroopan neuvoston entinen pääsihteeri Javier Solana sekä Brasilian, Kolumbian ja Meksikon entiset presidentit.

Kalifornian vankilat ovat kärsineet vankien määrän kasvusta eniten, rangaistuslaitoksissa kukoistaa yhä rikollisuus, ja turvattomuutta luovat erilaiset etniset jengit. Useat vangit ovat myös tuomittuja suhteellisen pienistä rikoksista vankeuteen, kuten kannabiksen hallussapidosta.

Kuvasarjan valokuvat ovat Chinon vankilasta. Viimeisten kuvien pienet “häkit” ovat vangeille jotka odottavat lääkärin tapaamista tai laillista neuvontaa.