Hauska videokooste koirista, jotka haluavat hirveästi tehdä tuttavuutta kissaystäviensä kanssa. Yritys on armoton. Välillä haukutaan päin, välillä kahmitaan tassulla ja välillä taas nuollaan korvia. Selkeästi koirat ovat oppineet, että näiden kanssa leikkiessä pitää olla vähän varuillaan, ettei tule tassusta päin näköä.

Koiran ja omistajan jälleennäkemiset ovat aina niin koskettavia. Tällä videolla sota-alueella työskennellyt pommikoira Cila palaa kotiin pitkästä aikaa ja näkee omistajansa lentokentällä. Yleisöäkin on kertynyt katsomaan tätä tapahtumaa, kun koira hyppää riemusta miehen syliin ja pyörii ja hyörii siinä onnellisena.

Ruoanlaitto saattaa olla haastavaa puuhaa eikä siinä aina välttämättä onnistu toivotulla tavalla. Varsinkaan ensimmäisillä kerroilla. Mokia täytyy tehdä, jotta voi oppia. Kokkaamisen salat oppii siis vaan treenaamalla ahkerasti – tai olemalla luova.

Katso 22 hauskaa kuvaa miehistä ruoanlaittopuuhissa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Via Pleated-Jeans.com / Epicfail.com

Ne näyttävät piirretyiltä ja photoshopatuilta, mutta eivät ole sitä. Nämä laukut on nimittäin suunniteltu ja toteutettu niin, että äkkiseltään ne muistuttavat kaksiulotteisia sarjakuvamaisia reppuja ja käsilaukkuja.

Suunnittelun takana on parivaljakko Chay Su ja Rika Lin. Tällainen kantokassi kädessä saa varmasti jokaisen vastaantulijan päät kääntymään.

Lisää hienoja luomuksia voi katsella suunnittelijoiden verkkosivuilta Jumpfrompaper.us.

Lähde: jumpfrompaper.usjustsomething.co

Maaliskuussa 2014 Stephanie Latimer  oli melomassa kajakilla Texasin kansallispuistossa Santa Elena Canyonilla, kun hän huomasi kaksi kaverusta aamukävelyllä. Nämä uhanalaiset mustakarhut olivat kiipeämässä jyrkkää kanjonin seinää ylöspäin. Ensin meni emo ja perässä sinnitteli poikanen. Poikaselle tämä homma ei ole niin tuttua, joten sillä meni pieni tovi aikaa selvitä kinkkisestä jyrkänteestä, mutta se pääsi kuin pääsikin lopulta emonsa perään.