McDonaldilla on monien ihmisten silmissä huono maine, sillä ravintolan ateriat ovat todella rasvaisia. Jokainen kuitenkin pystyy valitsemaan mitä syö, joten turha kyseistä ravintolaa on syyttää mistään.

John Cisna päätti kokeilla dieettiä McDonaldsissa onnistunein tuloksin. Mies sanoo, että McDonalds ei tee ihmisiä lihaviksi vaan ateriavalinnat, joita ravintolassa tehdään. Dieetti kesti 3 kuukautta, jonka aikana Cisna söi vain McDonaldsin tarjoamia aterioita.

Joskus saattaa saada mitä ihmeellisimpiä ideoita, jotta saisi huomiota kavereiltaan tai tuntemattomilta ihmisiltä. Nyt huomionhaku on kuitenkin mennyt hieman liian pitkälle.

Videolla näet nuoren pojan, joka on liimannut papaatteja kiinni huuliinsa aikomuksenaan räjäyttää ne. Tempaus oli varmasti kivulias eikä sitä todellakaan kannata kokeilla kotona.

Siperianhuskyt ovat siitä hauskoja koiria, että ne usein rakastavat leikkiä ja ulvoa pienten lasten kanssa. Videon lapsi ei voisi olla iloisempi saadessaan keskustella koiran kanssa.

Koiraa luotettavampaa ystävää ei myöskään voisi toivoa, sillä se tulee olemaan lapsen rinnalla kävi miten kävi.

 

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli suomalaisen breakdancen synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

DeSagana Diopon on vuonna 1982 syntynyt koripalloilija. Mies on alunperin kotoisin Senegalista, mutta on luonut ammattilaisuransa Yhdysvalloissa. DeSagana sai NBA-varauksensa vuonna 2001.

Suomessakin ollaan saatu nauttia menestyksestä koripallossa. Aina kuitenkaan parhaimmillakaan pelaajilla ei mene kaikki putkeen, minkä tämä video hyvin osoittaa. Videolla DeSagana heittää vapaaheiton ilmeisesti liian löysällä ranteella, sillä pallo ei mene lähellekkään koria.

Se, mitä isompi edellä, pienempi perässä. Isosisko pyörittää hulavannetta, ja totta kai pienempi kaverikin haluaa ottaa osaa tähän hauskan näköiseen toimintaan. Kun tämä pieni taapero vihdoin saa vanteen itselleen, hän tiputtaa sen maahan ja aloittaa lanteen keikutuksen kuin ammattilainen konsanaan. Ei se ole niin justiinsa, missä ja miten se hulavanne on.