Opettajien tulisi hallita temput, joita he esittelevät oppilailleen. Joskus kuitenkin näyttämisen halu kasvaa liian suureksi, jonka seurauksena kokeet saattavat epäonnistua.

Sanonta: ”tulella ei saa leikkiä” pitää tässä tapauksessa hyvin paikkansa.

Melkein jokaisesta luokasta löytyy yksi kovis, jolla on tapana kiusata muita opiskelijoita. Välillä kiusaajat saavat kuitenkin maistaa omaa lääkettään, kun he valitsevat väärän uhrin. Videolla nörtin näköinen poika antaa yhden iskun kiusaajalle, jonka seurauksena tämä tippuu maahan.

Lopulta kovis lähtee nolostuneena pois luokasta.

Kissat tekevät hullunkurisia asioita kokeakseen uusia elämyksiä.  Tämä kissa oli kiintynyt lasivatiin, jota se luuli omaksi kodikseen. Vadissa oli ilmeisti mukavan ahdasta ja tunnelmallista.

Uutisoimme eilen miehestä, joka tanssii kuin robotti. Jos kyseinen esitys ei saanut sinua hämmästymään voit katsoa tämän videon, jossa munkiksi pukeutunut mies leijuu ilmassa.

Tuomarit suhtautuivat aluksi levitoijaa kohtaan erittäin skeptisesti, mutta useiden sekuntien ajan kestänyt leijuminen sai heidät katsomaan esitystä suut auki. ”Special Head” nimeä kantava esiintyjä pääsi jatkoon neljällä äänellä, mutta saa nähdä onko hänellä enää lisää tarjottavaa seuraavaan esitykseen.

Tässä tuomareiden ilmeet esityksen aikana:

Juhannuksena ihmiset suuntaavat perinteisesti mökeilleen viettämään aikaa kavereiden ja perheenjäsenten kanssa. Tässä kuvasarjassa esittelemme 15 vinkkiä, joita juhannuksena voit tehdä.

1. Käy saunomassa.

Saunominen on osa juhannusperinnettä ja lähes jokainen suomalainen käy juhlapyhien aikana ainakin kerran saunassa.

2. Tee suuri juhannuskokko

Juhannuskokon äärellä on mukava rentoutua ja jutella henkeviä perheenjäsenten sekä kavereiden kanssa. Ei myöskään ole hullumpi idea paistaa muutama makkara kokon hulmutessa.

3. Nauti alkoholia sopivassa määrin.

Suomalaiseen juhannusperinteeseen kuuluu myös runsas alkoholin nauttiminen. Alkoholia tulisi kuitenkin muistaa nauttia kohtuu määrin, jotta vältytään ikäviltä tapaturmilta. Hyvien kavereiden kanssa voi pitää hauskaa ilman kaatokännejä!

4. Pelaa perinteisiä ulkopelejä, kuten mölkkyä ja petankia.


Mikä on parempaa kuin järjestää leikkimielinen kilpailu kavereiden kanssa, sillä aikaa kun sauna on lämpeämässä.

5. Mene festareille nauttimaan juhannuksesta yhdessä tuhansien muiden ihmisten kanssa.

Mikäli pidät musiikista, vauhdista ja vaarallisista tilanteista sekä valvomisesta yömyöhään ovat festarit sinulle oikea vaihtoehto!

6. Juhannuksena kuuluu mennä mökille, mutta mikäli jäät kaupunkiin, baarit tarjoavat hyviä juhlimismahdollisuuksia!

Hyvässä kaveriporukassa baarissa on mukavaa myös juhannuksena. Voitte keskustella tavallisella äänellä, kun paikalla ei ole satoja ihmisiä huutamassa samaan aikaan. Lisäksi istumapaikkoja löytyy myös jokaiselle.

7. Ota auto ja kiertele ympäri Suomea.

Ei ole lainkaan huono vaihtoehto ottaa alleen autoa ja käydä eri paikoissa viettämässä juhannusta. Samoissa paikoissa oleminen koko juhlan ajan saattaa alkaa tylsistyttämään monia.

8. Mene mökille.

Mökillä keksii juhannuksena kaikenlaista tekemistä, voit esimerkiksi: loikoilla riippumatossa, käydä kalassa, käydä uimassa, grillata ja ottaa aurinkoa. Lisäksi saat olla pitkästä aikaa rauhassa, kun pomosi ei ole jatkuvasti hengittämässä niskaasi.

9. Koristele kotisi tai mökkisi koivunoksilla.

Juhannuksena monet ihmiset koristelevat pihansa ja mökin ympäristön koivuilla ja sen oksilla. Tällä hetkellä myös monet kukat kukkivat, joten ole reipas ja tee muutama kukkakimppu koristeeksi pöydälle.

10. Tee vihta.

Vihdalla on rentouttavaa kylpeä saunassa. Vihdalla huiskiessa veri iholla alkaa kiertämään ja hyvänolontunne valtaa kehon.

11. Tee jotain hullua!

Hyppää Benji,- tai laskuvarjohyppy. Myös selvinpäin oleminen koko juhannuksen ajan on melkoinen saavutus.

12. Makaa kotona ja rentoudu.

Lue kirjaa, katso TV:tä, tee hyvää ruokaa ja nuku pitkään aamuisin. Ei yhtään hassumpi vaihtoehto!

13. Pelaa erilaisia lautapelejä perheesi kanssa.

Lautapelit ovat hulvattoman hauskoja hyvässä porukassa. Iltaisin hyttysten vallatessa terassin, voitte siirtyä mökin sisään ja ottaa esiin esimerkiksi Alias -pelin. Sanojen selityksen tiimellyksessä opitte tuntemaan toisenne paremmin.

14. Mikäli on hyvä sää mene piknikille.

Piknik yhdessä rakkaasi, perheesi, tai kavereidesi kanssa on hyvä vaihtoehto varsinkin aurinkoisella säällä. Ota mukaan pientä purtavaa ja pullollinen punaviiniä tai muutama olut.

15. Urheile.

Urheilu parantaa mielialaa ja erittää kehoon hyvänolon hormoneita. Voit käydä lenkillä tai pelata jalkapalloa yhdessä kavereidesi kanssa, jonka jälkeen on mukava jatkaa juhlimista!

Evästevalinnat