Heather Rooney on 20-vuotias taideopiskelija. Hän piirtää uskomattoman realistiselta näyttäviä muotokuvia eri julkisuuden henkilöistä. Hän on niin taitava, että välillä piirustuksia on vaikea erottaa valokuvasta. Heather piirtää Prismacolor Premier -kynillä.

Videoita hänen tekemistään töistä voi katsoa hänen Youtube-tililtään.

Amanda Seyfried

Bruno Mars

Ariana Grande

Cristiano Ronaldo

Fergie

Hayley Williams

Jared Leto

Hilary Duff

Jack Sparrow

Jennette McCurdy

Tony Hawk

Jennifer Lawrence

Johnny Depp

LeBron James

Rihanna

Vin Diesel

Kuvat: Youtube

Ystävyyttä yli rajojen.

Rohkea lammas opettaa kaksi kertaa isompaa kaveriaan leikkimään kanssaan. Nuori härkä on tosin ihan ulalla, mitä tapahtuu. Puskemisen opettaminen tapahtuu hellästi ja varovaisesti.

”Ota ensin vauhtia ja tulet sitten päin. Kato näin! Otsat vastakkain. Ja uudestaan!”

Tällä videolla näkyy, että miltä se oikein tuntuu, kun jokin rakas asia on pikkuisen liian kaukana. Ranskanbulldogille se on pallo. Pallo, joka vierii sohvan perälle. Tassu melkein hipoo sitä, mutta ei osu. Sitten kokeillaan seuraavaa jippoa eli haukahdetaan lelulle ja samoin myös emännälle. Sekään ei näytä liikuttavan palloa. On se kumma juttu.

Aki Inomata on 31-vuotias taiteilija Japanista. Sanasta ”taiteilija” tulee mieleen maalit ja pensselit, mutta Akin taide on hieman toisenlaista. Nainen nimittäin tekee upeita suojakuoria erakkoravuille.

Erakkoravulla on pehmeä takaruumis, jonka suojaksi se tarvitsee jonkinlaisen suojan. Yleensä ne käyttävät suojanaan toisten eläinten, kuten kotiloiden kuoria. Joskus jos sopivaa kuorta ei löydy, erakkorapu saattaa valita takaruumiinsa suojaksi jonkin muun elementin, kuten esimerkiksi tyhjän tölkin. Kasvaessaan rapu vaihtaa kuorta jatkuvasti isompaan. Vedessä elävät erakkoravut ovat myös melko suosittuja lemmikkieläimiä, sillä ne pitävät akvaariot puhtaina.

Aki Inomata pitää maalla eläviä erakkorapuja lemmikkeinä, ja tekee niille mitä hienoimpia kuoria mihin suojautua. Hän suunnittelee tietokoneella kotilomaisen kuoren ravulle sopivaksi, jonka jälkeen hän alkaa rakentaa elementtejä koristamaan sitä. Kun kuori on valmis, hän tulostaa sen 3D-tulostimella. Printattu kuori tehdään muoviin, mikä on juuri sopivan painoista ravun ruumiille.

Lisää tietoa Akista ja hänen töistään voi lukea hänen kotisivuiltaan.

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

© AKI INOMATA

Norsunpoikanen yrittää saada itselleen leikkikaveria, mutta koira se vaan nukkuu. Kärsä hivelee hennosti koiran turkkia tarkoituksena selkeästi hellä herätys. Mutta ei. Ei auta.

Lopuksi norsunpoikanen ottaa järeämmät aseet käyttöön ja alkaa nostella koiran tassuja ilmaan. Mutta ei vieläkään. Zzzzz.