Opossumi oli kuollut Brasiliassa, kun koira hyökkäsi ja tappoi sen. Traaginen tarina ei päättynyt vielä tähän, sillä opossumi oli 7 poikasen äiti ja myös ne olivat tuomittuja kuolemaan ilman omaa emoaan, The Dodo kirjoittaa sivullaan.

Poikaset löydettiin onneksi ajoissa ja ne vietiin Stephania Maldonadan luokse. Nainen toivoi, että poikaset oltaisiin viety eläinten turvataloon — paikka oli kuitenkin ääriään myöten täynnä, joten tämä ei onnistunut.

Stephanie päätti huolehtia poikasista itse, vaikka hänellä ei ollut siitä minkäänlaista aiempaa kokemusta.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Stephanie esitteli opossumit Prethinha-koiralleen. Prethina rakastui poikasiin välittömästi ja loppu onkin historiaa…

Voit katsoa ihanan videon alapuolelta:

Postinjakajat kohtaavat varmasti uransa aikana mitä erikoisimpia tilanteita tai siis postilaatikoita. Syynä on usein se, että postilaatikon takana seisoo eläin, joka odottaa päivittäistä leikkihetkeä. Joissakin tilanteissa kannattaa olla kuitenkin varovainen, sillä eläin saattaa puolustaa kotiaan ja puraista henkilöä, joka laittaa sormensa postilaatikon sisäpuolelle.

Tässä tapauksessa vaaraa ei ollut, mutta postimiehellä oli todellisia vaikeuksia saada postit tiputettua luukusta sisään. Syynä tähän oli kissa, joka halusi leikkiä sillä välin, kun sen omistajat olivat töissä.

En tiedä, kuinka paljon posteista jäi jäljelle, mutta video oli ainakin hauska!

Papukaijat ja kakadut ovat internetin suola — todella älykkäät linnut ovatkin keränneet yhteensä miljardeja katselukertoja Youtubessa.

Mr. Inko -niminen papukaija pitää todella paljon rummuista. Linnulla on isäntänsä kanssa yhteinen harrastus, jossa molemmat soittavat rumpuja — lintu ei tosin tarvitse lainkaan rumpukapulaa, koska sillä on työhän sopiva nokka.

Katso videolta, mitä tapahtuu, kun isäntä ottaa rumpukapulan käteensä ja ryhtyy soittamaan:

Joskus ihmiset ja eläimet joutuvat tilanteisiin, joista ei ole mahdollista selvitä omin avuin pois.

Tässä tapauksessa puhumme koirasta, joka oli jäänyt jumiin pihan edessä olleeseen porttiin. Ohikulkijat eivät olleet kuitenkaan viitsineet auttaa koiraa — ehkä he pelkäsivät, että tuntematon koira voisi purra vierasta ihmistä.

Onneksi yksi ohikulkijoista oli soittanut Animal Aid Unlimited -nimiselle yhdistykselle, jonka jälkeen vapaaehtoiset saapuivat apuun.

Aluksi paniikissa ollut koira rauhoittui nopeasti, kun se ymmärsi, että ihmiset eivät satuttaisi sitä. Lopussa ei ole vaikea huomata, kuinka onnellinen koira on siitä, että se vapautettiin.

Pienet lapset eivät aina halua noudattaa aikuisten sääntöjä — sama pätee myös eläimiin.

Kissat eivät ihmisten tapaan nuku öisin, ne saattavat sen sijaan pitää melkoista meteliä. Samasta ongelmasta kärsinyt mies halusi selvittää, mitä ihmettä kissanpennut oikein tekivät keskellä yötä.

Miehen mukaan kissanpennut ovat päivisin melko unisia ja ne nukkuvat päiväunia useita kertoja päivässä. Yöllinen käytös selvittää erinomaisesti kissojen käytöksen.

Katso video alapuolelta. Takaamme sen, että tulet nauramaan!