Opossumipoikaset olivat joutuneet orvoiksi, kun niiden äiti hylkäsi ne. Poikaset eivät selviä kauaa ilman äidin pussia, josta ne saavat suojaa, lämpöä ja ravintoa.

Pennsylvaniassa tapahtunut tilanne on kerännyt suurta mediahuomiota sen jälkeen, kun eläimet pelastettiin. Kukaan ei nimittäin osannut arvata, että opossuminpoikaset ovat näin suloisia!

Katso suloinen herkutteluhetki alla olevalta videolta!

Moni muistaa lapsena sen hetken, kun ensi lumi alkoi hitaasti sataa illalla ja aamulla sai herätä valtavien kinosten ympäröimänä.

Nämä hevoset olivat todistamassa juuri samankaltaista tilannetta ja aamulla ne pääsivät riehumaan puuterilumen keskelle. On ihana nähdä, kuinka iloisia hevoset ovat, kun ne saavat juosta ja temmeltää toistensa kanssa.

Perheet tukevat toisiaan vaikeina hetkinä, mutta niin tekevät myös eläimet.

Me kaikki tiedämme, kuinka huolehtivaisia koirat ovat toisiaan sekä ihmisiä kohtaan. Tällä videolla näemme upean tilanteen, jossa isäkoira hoivaa juuri synnyttänyttä emoa, joka on aivan uupuneena.

Meillä jokaisella on joskus hetkiä, jolloin on yksinkertaisesti niin nälkä, että ruoan jakaminen toisen henkilön kanssa ei tule kuuloonkaan. Mies päätti kokeilla, kuinka hänen kissansa reagoi ruokakupin varastamiseen.

Kissa yrittää aluksi estää miestä tassullaan, mutta päättää luovuttaa vain pieneksi hetkeksi. Tämän jälkeen kissa vetää kylmän viileästi ruokakupin takaisin itselleen ja jatkaa ateriointia.

Tässä tulee haaste, joka saattaa tuoda monelle päänvaivaa.

Alla olevaan kuvaan on piilotettu koira, jonka löytäminen on yllättävän haastavaa. Toimituksen täytyykin tämän vuoksi tunnustaa, että lunttausta vaadittiin, jotta arvoitus saatiin ratkaistua.

Ratkaisu löytyy alapuolelta:

Lähde: wikr.com