Kuva-arvoitukset pistävät aivot todella miettimään, että mitä tässä nyt todella tapahtuu. Alla näkyvässä kuvassa tytöllä näyttäisi olevan kolme jalkaa. Kun katsot kuvaa hieman tarkemmin, tajuat, että kyse ei olekaan siitä. Näetkö, mistä on kyse?

Title

Muffinsaurs -niminen taiteilija sai eräältä singaporelaiselta pariskunnalta tilauksen koristella heidän seinänsä. Hän päätyi maalaamaan valkoisen seinän täyteen kissoja ja työhön kului yhteensä yli kuusi tuntia. Taiteilija piilotti kuvaan jopa kaksi koiraa ja lopputulos on mielestämme aivan mahdottoman suloinen.

Laura Sumrall esitti hevosensa kanssa upean esityksen Frozen elokuvasta tutun ”Let it Go” -kappaleen tahdissa. Parin kemiat pelasivat lähes täydellisesti ja hevonen totteli naista suorastaan uskomattoman hyvin. Esitystä katsoessa ei ole vaikea kertoa, miksi tämä kaksikko voitti maailmanmestaruuden ”freestyle” eli tyyli vapaa -kategoriassa.

Katso video ja uppoudu hetkeksi oikean elämän satumaailmaan!

Indonesialainen isä on noussut sankariksi netissä sen jälkeen, kun hän pelasti lapsensa erittäin vaarallisesta tilanteesta. Kaikki tapahtui tavallisena päivänä, kun mies oli töissä pyöräliikkeessä. Hänen lapsensa leikkivät muutaman metrin etäisyydellä, eivätkä osanneet lainkaan odottaa lähestyvää vaaratilannetta.

Toyota-autoa kuljettanut henkilö suistui tieltä ja oli ajamassa suoraan päin lapsi. Isä näki onneksi tilanteen ajoissa ja ehti pelastaa lapsensa millisekunteja ennen lähes varmaa kuolemaa.

Lääkäreissä käynti on monelle ihmiselle ja eläimelle kova paikka, jota yrittää välttää kaikin keinoin. Koira ei halunnut mennä eläinlääkäriin, mutta valitettavasti sen oli kuitenkin pakko.

Eläinlääkärissä tapahtui kuitenkin jotain, mikä sai henkilökunnan nauramaan maha kippurassa. Omistaja ei jaksanut pidellä lemmikkiään, jonka seurauksena se lähti ”ratsastamalla” pois hoitajien luota.

Katso video tilanteesta alapuolelta:

Just another day at the vet… wait for it…

Julkaissut I'm sorry, I love you 25. tammikuuta 2016

Evästevalinnat