Kannattaa olla varovainen, jos laskee kameransa maahan. Lähistöllä saattaa nimittäin vaania orava, jonka elektroniikkavarastoista puuttuu juuri tämä tietty laite.

Tämä kurre lähestyy reippaasti tuota outoa esinettä ja nappaa sen sitten lopulta suuhunsa ja vie puuhun. Oravan harmiksi kamera tipahtaa maahan. Mutta omistaja lienee tyytyväinen.

Vuonna 2006, eli kahdeksan vuotta sitten, pieni Jordan-koira karkasi kotoaan. Hänen omistajansa ja omistajan silloinen vaimo olivat naapurissa lounaalla. Kun he tulivat takaisin kotiin, Jordan oli hävinnyt. Kukaan ei tiedä miten se oli päässyt pois asunnosta, tai minne se olisi mennyt.

Siitä ei kuulunut vuosiin mitään etsinnöistä huolimatta, paitsi nyt. Sen omistaja ei ollut uskoa korviaan, kun eläinsuojeluyhdistys soitti hänelle koiran löytyneen. Koira oltiin löydetty yli kahdentuhannen kilometrin päästä sen kodista. Kukaan ei tiedä, veikö joku koiran ja on pitänyt siitä huolta, vai onko se elänyt kulkukoirana kahdeksan vuoden ajan. Sillä oli kirppuja ja se oli menettänyt yli puolet painostaan, kun se löydettiin.

Onneksi koiralla oli mikrosiru, niin sen omistaja pystyttiin tavoittaa heti. Omistaja ei aikaillut, vaan otti lennon koiran luokse heti samana päivänä. Pitkän erossaolon jälkeen koira ja omistaja saavat olla taas onnellisesti yhdessä.

Hylkeenpoikanen on jo sen verran iso, että sen äiti on vieroittanut poikasen hoivastaan. Pieni äänekäs kaveri yrittää nyt selviytyä itse ja ensimmäinen tehtävä oikeaksi hylkeeksi kasvaessa onkin opetella uimaan. Veteen meneminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Hylje ääntelehtii kuin suomalainen konsanaan ennen jääkylmään veteen hyppäämistä.

Perhe löysi pienen oravanpoikasen luonnosta, jonka emo oli menehtynyt. Ja niin olisi myös poikanenkin, jos perhe ei olisi auttanut sitä. He kasvattivat poikasen täysikasvuiseksi oravaksi ja vapauttivat sen luontoon.

Vaikka orava viihtyy loistavasti luonnossa, ei se silti ole unohtanut perhettä – eikä varsinkaan perheen kissaa. Se palaa aina välillä pihalle leikkimään tämän kanssa, minkä jälkeen se sitten juoksee taas takaisin metsään.

Ystävyksiä on kaikenlaisia. Tässä pörröinen pöllönpoikanen silittää koiraa, joka nautiskelee täysillä saamastaan rakkaudesta. Pöllö näykkii hennosti koiran korvia ja sitten pikkuisen jalallaan kapsuttaa päästä.